Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aılen salmaz senı sen merak etme
Niye salmasın be abi hem onlara sonra söylerim ben. Annem zaten illede sana güzel bi salon düğünı yapacaz diyo babam yok senin dostlarını bizim 1 2 aile dostumuzu ve anneannenleri alıp thasos da onlara bi oteli kapatacaz 1 hafta orda düğün vs yaoacaz diyo. Babamin ki akla yatiyorda annem istemiyor. Ben hiç söylemeden hallederim bu işi.

Niye salmasın be abi hem onlara sonra söylerim ben. Annem zaten illede sana güzel bi salon düğünı yapacaz diyo babam yok senin dostlarını bizim 1 2 aile dostumuzu ve anneannenleri alıp thasos da onlara bi oteli kapatacaz 1 hafta orda düğün vs yaoacaz diyo. Babamin ki akla yatiyorda annem istemiyor. Ben hiç söylemeden hallederim bu işi.

Sen bizi dinle, bak şimdi nasıl kız bulamıyorum diyorsan, bulduğun kızın doğru olma ihtimali de o kadar düşük.

daha aıle uyusması var maddı manevı vs onlar oyle ha deyınce olmuyor bak bana ne kadar zaman ugrastık hatunla evlenecez dıye

şansını dene. Lisedeyken okulun en güzel kızı için iddaaya girdim arkadaşla, bi kız arkadaşıyla tanıştım dedim bana bakmaz dimi bu sizin burcu dedim, o sana aşık ne zamandır senin haberin yok dedi.
Yok abi ben denemeyeyim. Kiz yeni sevgilisinden ayrıldı ve sevgilisi ile kız ile bej aynı sınıftayız denemem bile hata kız zaten benden 1 yaş büyük falan yani Trump'ın karısı ile yatmam daha olası sana öyle diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...