Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen abi, hatta direk yanlardan çıkıyor ki en tehlikelisi o :)) Zonguldakta tanıdık hoca var abi bu konuda oldukça iyi tekrar düşünürsen haberim olsun :))
Allah razı olsun hocam eyvallah. Zonguldak'ta çocukluk arkadaşım var, Dünya Body Building şampiyonasında kendi klasmanında ikinci oldu. Onunla da konuşup bir program yapıp spora başlayabilirdim ama body dediğin şey bağımlılık gibi. Fakat bir kere bırakınca ve soğuyunca bir daha başlamak hiç kolay olmuyor maalesef.

Allah razı olsun hocam eyvallah. Zonguldak'ta çocukluk arkadaşım var, Dünya Body Building şampiyonasında kendi klasmanında ikinci oldu. Onunla da konuşup bir program yapıp spora başlayabilirdim ama body dediğin şey bağımlılık gibi. Fakat bir kere bırakınca ve soğuyunca bir daha başlamak hiç kolay olmuyor maalesef.

şu vergi dairesinin arka tarafında CD'ci dükkanı olan o mu ? adını unuttum :D

Valla ben bi kere bile spor salonunda çalışmadım abi, bisikletle ve yüzerek kilo verdim hep. Yine bisiklet almayı planlıyorum bakalım

Valla ben bi kere bile spor salonunda çalışmadım abi, bisikletle ve yüzerek kilo verdim hep. Yine bisiklet almayı planlıyorum bakalım
bır tane vardı sattım sımdı katlanır olan kaldı cok tatlı ya ama ben bınerken hos bır goruntu olmuyor ufacık bırsey tabı

bır tane vardı sattım sımdı katlanır olan kaldı cok tatlı ya ama ben bınerken hos bır goruntu olmuyor ufacık bırsey tabı

ya benim zonguldakta dandirikli vardı denizlide yok, sıfır fiyatları içimi sızlatıyor ben öyle çok yüksek bişi almam ya izmire bisikletle gitmeyi planlamıyorum :D

Yok hocam. Benim arkadaş besyo mezunu ama kendi yeri yok. Dedeman'ın spor salonunda çalışıyor genelde kendisi.
Ben kilo vermek için yazın haftada 4 gün spora gidip, her sporda 100-150 mekik çektiğim zamanları bilirim. Artık gözümden yaş gelir canım acırdı. Ama kilo vermek, vücudu toparlamak hiç kolay bir şey değil. Bırakınca maalesef hepsini geri aldım, istemesen bile alıyorsun. Vücut, spor yaptığın zamanki gibi metabolizmayı çalıştırmıyor maalesef.

Benim fix bu kimle buluşursam buluşayim ayni
kGdQ49.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...