Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende galıba 178 cıvarıyım 86 kılolarda gezınıyorum bır 10 versem o kadar tatlı olurkı . su andakı evımıze tasınırken parkın onune geldık ıste sırf tenıs sahası var dıye raketler alındı basket sahası futbol sahası yuruyus parkuru vs var tanısırken nasıl sallıyoruz ıste hergun cıkarız sabahları yururuz bunu 6 ay surdurebıldık sonrası hıc gelmedı her sabah bakıyorum evden parka gelen var ne azımlıler valla
Ciddi bir azim gerekiyor hocam. Millet yazın o sıcağında denize giderdi ben 1 kere bile denize gitmedim spor salonuna gidiyordum. Kaç ay boyunca böyle sürdü. Lan onca emek verdim hepsi boşa gitti bak çok moralim bozuldu yine :(

hadi sen git süslen geç kalacan asdfasdf

6 ay yine iyi dayanmışsın yav, bizim burda da yürüyüş& koşu yolu falan var 2 ay gittim anca :D
ya rıtım tutturmustum ben muzık her sabah ıkı tur at gel dus al cık tam bır new yorklu cekıcı yakısıklı adam tıpı. ıste ondan cekıcı yakısıklılıgı cıkar ben yanı

Ciddi bir azim gerekiyor hocam. Millet yazın o sıcağında denize giderdi ben 1 kere bile denize gitmedim spor salonuna gidiyordum. Kaç ay boyunca böyle sürdü. Lan onca emek verdim hepsi boşa gitti bak çok moralim bozuldu yine :(
buraya her gelen bır moral bozulugu ıle eve donuyor yahu bızdemı sıkıntı var acaba. cenk hocam cok gelmezdı buraya bır geldı adamı trıbe soktuk ıyımı sımdı

Zonguldak'ın merdivenleri yokuşları meşhurdur, düzlük yok neredeyse :D

bu taunustan önce 1.6 taunus vardı bizde 80 model, karaelmasta yanlışlıkla çıkmaz yola girmişiz, bayır aşağı indik dönecek yer yok, gidecek yol yok. bayır yukarı geri geri çıkmamız lazım araba çekmiyor kafayı yedik. zorla 15 hamlede ufacık yerden arabayı döndürdük çıktık kafayı yedim o gün :p

bu taunustan önce 1.6 taunus vardı bizde 80 model, karaelmasta yanlışlıkla çıkmaz yola girmişiz, bayır aşağı indik dönecek yer yok, gidecek yol yok. bayır yukarı geri geri çıkmamız lazım araba çekmiyor kafayı yedik. zorla 15 hamlede ufacık yerden arabayı döndürdük çıktık kafayı yedim o gün :p
Doğrudur hocam. Düşün bir de benim focus'un dönüş çapı sıkıntılıdır. Artık hamle üzerine hamle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...