Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama sen o boyu 2 sene body üzerine yağlanıp 100 kilo olunca gör :D Kas üzerine yağ yapınca olduğundan daha kalıplı görünüyorsun maalesef :D
bende galıba 178 cıvarıyım 86 kılolarda gezınıyorum bır 10 versem o kadar tatlı olurkı . su andakı evımıze tasınırken parkın onune geldık ıste sırf tenıs sahası var dıye raketler alındı basket sahası futbol sahası yuruyus parkuru vs var tanısırken nasıl sallıyoruz ıste hergun cıkarız sabahları yururuz bunu 6 ay surdurebıldık sonrası hıc gelmedı her sabah bakıyorum evden parka gelen var ne azımlıler valla

Ya ne biliyim öyle duymuştum ben :D

hadi sen git süslen geç kalacan asdfasdf

bende galıba 178 cıvarıyım 86 kılolarda gezınıyorum bır 10 versem o kadar tatlı olurkı . su andakı evımıze tasınırken parkın onune geldık ıste sırf tenıs sahası var dıye raketler alındı basket sahası futbol sahası yuruyus parkuru vs var tanısırken nasıl sallıyoruz ıste hergun cıkarız sabahları yururuz bunu 6 ay surdurebıldık sonrası hıc gelmedı her sabah bakıyorum evden parka gelen var ne azımlıler valla

6 ay yine iyi dayanmışsın yav, bizim burda da yürüyüş& koşu yolu falan var 2 ay gittim anca :D

abi o değil de ben zonguldakta sürekli merdiven çıkmaktan ve yürümekten kilo alamıyodum :D
ıstanbulda o kadar hersey yıyecek ıcecek uzerıne kurulu bır sıstem varkı aha hatunla aksam yemek yemeye cıkcaz sonra bı tatlı gomerız falan oluo hep calısıyor su an vaktı olsa sınemalara fılmler gelmıs oraya gıdıp kendımı mısıra bogasım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...