30unda açılcak onun çarOzan nerde beyler bilen var mı?
Burası küçük bir yer ama trafiği de oluyor. Trafik olduğu zaman iyice karışıyor, bazen dik yokuşta bile trafikte kalıyorsun. Rölantide beklemek zorunda kalıyorsun, yokuşlar bol olduğu için ilk kalkışta yahut yokuşu çıkarken aracı bağırtmak gerekiyor. 5.vites 70'le süzülürüm mantığı burada kolay kolay olmaz hocam. Dizel için buradaki tek sıkıntı, çok soğuk havalarda motor kolay ısınmıyor, gidilecek yerler de çok uzak olmadığından motor ısınmadan yokuş falan çıkmak zorunda kalıyorsun ki bu da tüketimi biraz arttırıyor.
senin isim neydi hocam? Kendini tanıtan başlığı göremedim de kusura bakmaYok , yenge değil . Kitap dostu diyelim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman devir çevir hem ses gelsin hem yokuşu çıksınTam bizim memlekete göre. Tabii yokuşlarda biraz sıkıntı yaşanır ama yapacak bişi yok![]()
kim ? Ben miAdam kafayı bozmuş yeminlen ben ne diyorum o ne diyor...
Doğrudur lpg ile hiç işim olmadığı için fiyatlarını takip bile edemiyorumabi.orda lpg falan da pahalı ucuz satan yer yok![]()
Tüketim sorun olmasa keşke, ben de devir çevire çevire çıkmayı ne isterdim ah ahO zaman devir çevir hem ses gelsin hem yokuşu çıksın![]()
Niye sen olasın olum. Opelci varya bi tane o.kim ? Ben mi
heee hemen benim mesajın altında oluncaNiye sen olasın olum. Opelci varya bi tane o.
Açtım hakan Hocam , biraz geç oldu kusura bakmayınsenin isim neydi hocam? Kendini tanıtan başlığı göremedim de kusura bakma![]()
noldu yaBeyler basıldık kendimize çeki düzen verelim![]()
Ana sayfaya girip durumlara bakarsan görürsün abinoldu ya
Doğrudur lpg ile hiç işim olmadığı için fiyatlarını takip bile edemiyorumAma buranın yakıt tüketimi konusunda insanlara fikir vermem gerekirse en somut şöyle olacaktır. Bilindiği üzere dizel araç yakıt tasarruf amaçlıdır. İstanbul'da insanların en çok şikayet ettiği şey trafik ve bundan dolayı artan yakıt tüketimidir.
Benim dizel aracım İstanbul'un kırmızı ve hatta mor renkte gösterilen en kilit trafiklerinde bile 5 litre yakıyor benim kullanımıma göre. Ama Zonguldak'a gelince 6-6,5 litreye çıkıyor ortalama tüketim. O yüzden burada benzinli aracı düzenli olarak kullanmak sıkıntılı.
aydınlatsana ben bulamadım bahsettıgın seyı ekran resmı veya lınk vsAna sayfaya girip durumlara bakarsan görürsün abi
Başlık kapanırsa şaşırmayın
he ya gördüm, yoldayım şimdi evde pcden bakıcamAna sayfaya girip durumlara bakarsan görürsün abi
Başlık kapanırsa şaşırmayın
Bagajda ufak bir bidonun içinde yedek benzin tutmak gerek böyle durumlar için. Vallahi sıkıntıabi az önce arabada lpg bitti benzin ne kadar yeter bilmiyorum kmde 1 lira yakıyor benzinliğe doğru gidiyoruz imdb gerilim 8.9![]()
bizim depoda var ara ara 50 liralık atıyoz da geçen babam unutmuş tüpe almayı 2 gün benzinde gezmişizBagajda ufak bir bidonun içinde yedek benzin tutmak gerek böyle durumlar için. Vallahi sıkıntı![]()
Açtım hakan Hocam , biraz geç oldu kusura bakmayın
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
noluyor olum bırı benı aydınlatsın dalgamı gecıonuzhe ya gördüm, yoldayım şimdi evde pcden bakıcam