cıcegı verırsın barı jest olurCANINIZ ÇEKSİN
Ekli dosyayı görüntüle 3765

cıcegı verırsın barı jest olurCANINIZ ÇEKSİN
Ekli dosyayı görüntüle 3765
Ya hanımefendi " Beni bu kahvenin yanında gelen çiçeğe mi layık gordun " derse ?cıcegı verırsın barı jest olur![]()
gelmiş zaten yavZaman daraliyor , son 1 dakika ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni gordum aynen .gelmiş zaten yav![]()
Kız güzel demek ki zor yazdıErkekn geldi yzzarim sonra
Aşk şarabı sarhoş etmiş yadaKız güzel demek ki zor yazdı
ben yine pandaya olan hayranlığımla panda önerdim.https://www.otopark.com/forum/threads/4x4-suv-karşılaştırması.3256/#post-75353 beyler fıkırlerımızı belırtelım yardımcı olalım
Hocam fullback nasıl olur sizce arazi performansı vb. Olarak test surusune çıktınız mıben yine pandaya olan hayranlığımla panda önerdim.
ben çıkmadım ama babam lansmanına gitmişti orda özel hazırlanmış parkurda kullandı. Anlattıklarına göre rangera yakın bi performansı varmış babam çok beğenmişti. Ben de gördüm yani fiyatı 130k kadar aşağısı var yukarısı yok. Fiyatına göre iş görür bi pick-up gibi duruyor.Hocam fullback nasıl olur sizce arazi performansı vb. Olarak test surusune çıktınız mı
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu kimseye kin tutup düşmanlık besleyemiyorum. Yine yardım edebileceğim bir mevzu görünce atladım hemen.https://www.otopark.com/forum/threads/4x4-suv-karşılaştırması.3256/#post-75353 beyler fıkırlerımızı belırtelım yardımcı olalım
abı valla sen cok ıyı nıyetlısın ondan. gelıp sızın baska konuscak seyınız yok vw olmasa deyıp sayfalarca koru korune vw oven hıkmet 2 benzerı eleman bu cokda onemsememek lazım hıkmete olacak sey onunda basına gelır anlar belkıYahu kimseye kin tutup düşmanlık besleyemiyorum. Yine yardım edebileceğim bir mevzu görünce atladım hemen.
Biliyorsun, özel mesajları bilemem ama o beyefendi tarafından en çok laf yiyen, hakaret yiyen üyelerden biriyim. Belki de yaptığım yorumu hiç ciddiye almayacak cevap dahi vermeyecek, belki de kötü bir şekilde tepki göstererek cevap verecek. Ama dediğim gibi yine de kin tutamıyorum, hikmete veya onun troll hesaplarına da kin tutamamıştım. Yapımda pek yok. Ben belki düzelir, ayıp ettiğini anlar diye ümit ediyorum.abı valla sen cok ıyı nıyetlısın ondan. gelıp sızın baska konuscak seyınız yok vw olmasa deyıp sayfalarca koru korune vw oven hıkmet 2 benzerı eleman bu cokda onemsememek lazım hıkmete olacak sey onunda basına gelır anlar belkı
hocam anlamasa bıle sız gonullerı coktan fethettınız zaten bırakın onlar farkına varmasınBiliyorsun, özel mesajları bilemem ama o beyefendi tarafından en çok laf yiyen, hakaret yiyen üyelerden biriyim. Belki de yaptığım yorumu hiç ciddiye almayacak cevap dahi vermeyecek, belki de kötü bir şekilde tepki göstererek cevap verecek. Ama dediğim gibi yine de kin tutamıyorum, hikmete veya onun troll hesaplarına da kin tutamamıştım. Yapımda pek yok. Ben belki düzelir, ayıp ettiğini anlar diye ümit ediyorum.
Estagfurullah hocam, huzursuzluk çıkmasın, forumun ortamı bozulmasın yeter gerisi mühim değil. Zaten hepimiz bunun için elimizden geleni yapıyoruzhocam anlamasa bıle sız gonullerı coktan fethettınız zaten bırakın onlar farkına varmasın![]()
umarım tahmınlerım yanlıs cıkar ama yakın zamanda otoparktan acıklama gelecek dıye yakın bırınden duyduk ortalık huzursuzmus .eger olurda burası kapanırsa su ufak grup bırbırımızı kaybetmeyelım hocamEstagfurullah hocam, huzursuzluk çıkmasın, forumun ortamı bozulmasın yeter gerisi mühim değil. Zaten hepimiz bunun için elimizden geleni yapıyoruz![]()