Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam fullback nasıl olur sizce arazi performansı vb. Olarak test surusune çıktınız mı

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben çıkmadım ama babam lansmanına gitmişti orda özel hazırlanmış parkurda kullandı. Anlattıklarına göre rangera yakın bi performansı varmış babam çok beğenmişti. Ben de gördüm yani fiyatı 130k kadar aşağısı var yukarısı yok. Fiyatına göre iş görür bi pick-up gibi duruyor.
Edit: şimdi fiyatına baktım 114k. Fiyatına göre işgörür.

Son düzenleme:
Yahu kimseye kin tutup düşmanlık besleyemiyorum. Yine yardım edebileceğim bir mevzu görünce atladım hemen.
abı valla sen cok ıyı nıyetlısın ondan. gelıp sızın baska konuscak seyınız yok vw olmasa deyıp sayfalarca koru korune vw oven hıkmet 2 benzerı eleman bu cokda onemsememek lazım hıkmete olacak sey onunda basına gelır anlar belkı

abı valla sen cok ıyı nıyetlısın ondan. gelıp sızın baska konuscak seyınız yok vw olmasa deyıp sayfalarca koru korune vw oven hıkmet 2 benzerı eleman bu cokda onemsememek lazım hıkmete olacak sey onunda basına gelır anlar belkı
Biliyorsun, özel mesajları bilemem ama o beyefendi tarafından en çok laf yiyen, hakaret yiyen üyelerden biriyim. Belki de yaptığım yorumu hiç ciddiye almayacak cevap dahi vermeyecek, belki de kötü bir şekilde tepki göstererek cevap verecek. Ama dediğim gibi yine de kin tutamıyorum, hikmete veya onun troll hesaplarına da kin tutamamıştım. Yapımda pek yok. Ben belki düzelir, ayıp ettiğini anlar diye ümit ediyorum.

Biliyorsun, özel mesajları bilemem ama o beyefendi tarafından en çok laf yiyen, hakaret yiyen üyelerden biriyim. Belki de yaptığım yorumu hiç ciddiye almayacak cevap dahi vermeyecek, belki de kötü bir şekilde tepki göstererek cevap verecek. Ama dediğim gibi yine de kin tutamıyorum, hikmete veya onun troll hesaplarına da kin tutamamıştım. Yapımda pek yok. Ben belki düzelir, ayıp ettiğini anlar diye ümit ediyorum.
hocam anlamasa bıle sız gonullerı coktan fethettınız zaten bırakın onlar farkına varmasın :)

Estagfurullah hocam, huzursuzluk çıkmasın, forumun ortamı bozulmasın yeter gerisi mühim değil. Zaten hepimiz bunun için elimizden geleni yapıyoruz :)
umarım tahmınlerım yanlıs cıkar ama yakın zamanda otoparktan acıklama gelecek dıye yakın bırınden duyduk ortalık huzursuzmus .eger olurda burası kapanırsa su ufak grup bırbırımızı kaybetmeyelım hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...