Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler.

Kendimce birkaç sebepten ötürü artık forumda olmama kararı aldım.Zaten işimden, özel yaşantımdan vakit ayırıp bakıyor, yalnızca foruma bakıp birkaç arkadaşın bilgi dolu yorumları ve keyifli sohbeti için buradaydım. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi oldu ama sizinle sohbet etmek güzel ve keyifliydi.
Abi sen niye gidiyorsun ki? Gel işte tatlı tatlı muhabbet ediyoruz.

Sanırım İlhan abinin kızma daha doğrusu forumdan ayrılma sebebini anladım. Anladığım kadarıyla anlatayım; son zamanlarda forumun pasifliği, fazlasıyla troll, dün bir hanımefendinin gelip geyik başlığının kalitesiz olduğunu, durumdan hoşnut olmadığını ve forumun kalitesiz olduğunu söylemesi, son zamanlarda kendisine bazı başlıklar altında rahatsız edici şeyler yazılması, ha bide başka ülkede yaşayan bir abimizin sürekli hakaretlere maruz kalması ve şikayetlerine rağmen ilgilenilmemesi sanırım bu ve bunun gibi rahatsız edici durumlar İlhan abimizi rahatsız etti.
Şu cümlede bahsetmiş zaten; yani bu durumda kendisine hak vermiyor değilim. @ilhan55
Zaten işimden, özel yaşantımdan vakit ayırıp bakıyor, yalnızca foruma bakıp birkaç arkadaşın bilgi dolu yorumları ve keyifli sohbeti için buradaydım.
Neyse gece gece kafanızı daha fazla ütülemeyeyim. Son zamanlarda ben dahil gördüğüm bir kaç kişi daha sıkıntılı zamanlar -gerçi ülke bu haldeyken iyi olmak??- geçiriyor. @berkertekin abiyi de uzun zamandır göremedim, kendisine selam olsun. Herkese güzel günler dilerim efenim.
Şunu da unutmayın sevgili forumun güzel insanları; hayat ufak tefek şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil, lütfen, her zaman pozitif olun.
Hayırlı geceler, iyi bakın kendinize. :)

Son düzenleme:
Sanma ki dönerim artık geriyeeee bu sana aşkımdan en son hediyeeee beni hatırlayıp ağlarsın diyee kapına kırmızı bir gül bıraktım. En büyük savaşlar kadınlar yüzünden çıkmıştır. Burda da huzuru bozmaya çalışıyolar. Ya SEV ya TERKET!

Ozan butun forumu karsina alirsin yapma sunu
İsteyen istediği şeyi konuşur.(forum kuralları çerçevesinde) . Öyle duruma bizleri aşağılayacak cümleler yazarsa sonuçları bu olur. Foruma yeni kurallar da eklensin. Dişiler hakkında konuşmak yasak. Heh oldu. Kaliteyi düşürmüşüz kızlar gelsin de kalitemizi artırsın. Supergirls, kutsal varlıklar, kalite abideleri

İsteyen istediği şeyi konuşur.(forum kuralları çerçevesinde) . Öyle duruma bizleri aşağılayacak cümleler yazarsa sonuçları bu olur. Foruma yeni kurallar da eklensin. Dişiler hakkında konuşmak yasak. Heh oldu. Kaliteyi düşürmüşüz kızlar gelsin de kalitemizi artırsın. Supergirls, kutsal varlıklar, kalite abideleri
Kadınlar kutsal varlıklardır ozan senıde benıde bır kadın dogurdu degılmı ? butun kıtaplarda kadınların ustunlugu naıflıgı anaclıgı kabul edılmıstır .bır kadın sana bırebır sinirlensede cevap olarak agır konusmamak lazım bana bu yonde terbıye verıldı dıye dusunuyorum herkese.hızını alamayıp butun kadınları nasıl asagılayabılıyorsun gercekten aklım almıyor. benım cıdden forumda bulunasım gelmıyor artık .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...