Aynı zamanda CLAda da kullanılmaktaBu dci motor mercedeste de kullanılıyor diyorlar a180 c180 de kullanılan 109 ps olan motor mudur
Aynı zamanda CLAda da kullanılmaktaBu dci motor mercedeste de kullanılıyor diyorlar a180 c180 de kullanılan 109 ps olan motor mudur
O ne usta açıklayabilir misin?O/D varsa o neden olabilir
Valla amcamı ikna edebilirsem taktırtıcam kış lastiği aldırdık sırada lpg varPolo mu? hem de TDI ve DSG?
Yarın hemen randevu alıyorum LPG için @ibougur
overdrive işte açıksa yanıltabilirO ne usta açıklayabilir misin?
Valla bilmiyorum genelde yüksek hızdan arabayı salınca oluyor güzel akıyo amaoverdrive işte açıksa yanıltabilir
hee gaza basılı pozisyon değil yani, gaza basılı giderken 2000 devirde 120 yapıyorsan gazdan çektiğinde devir düşer sebebi iseValla bilmiyorum genelde yüksek hızdan arabayı salınca oluyor güzel akıyo ama![]()
Sende mazda yok muydu?valla ıyıymıs kadran 240 benım ama gorebıldıgım 220![]()
aynen mazda 3 2011 var bendeSende mazda yok muydu?
Ya bizde kadran yok elektirikli yazıyor orda sinir oluyorum
O deviri o hızda yakalayınca gaza bassamda değişmiyor 120 yine o aralarda geziniyorhee gaza basılı pozisyon değil yani, gaza basılı giderken 2000 devirde 120 yapıyorsan gazdan çektiğinde devir düşer sebebi ise
tork konvertör içerisinde ki şanzıman girişine bağlı olan türbin kanatçıklarının, motor kısmında ki pompa kanatçıklarından daha çelimsiz olması.
Düz vites mi seninki arkadaşımda da var baya dolu araba ya koltuk ısıtma filanaynen mazda 3 2011 var bende
otomatık bendede koltuk ısıtma var full artı fullDüz vites mi seninki arkadaşımda da var baya dolu araba ya koltuk ısıtma filan
yapısı gereği normaldir böyle şeyler, 98 Sonata da rampa çıkarken duracağız diye korkuyorum o kadar kaçırma durumu vardı, gerçi yarın şanzıman revize edilecek amaO deviri o hızda yakalayınca gaza bassamda değişmiyor 120 yine o aralarda geziniyor
Mazda3 hidrojenli ile bi video çekseniz aslında yakıt tüketimini görmek için süper olurotomatık bendede koltuk ısıtma var full artı full
Otobanı seviyor abisi bizimkiyapısı gereği normaldir böyle şeyler, 98 Sonata da rampa çıkarken duracağız diye korkuyorum o kadar kaçırma durumu vardı, gerçi yarın şanzıman revize edilecek ama![]()
forumdan gıttı arkadas. en son ust uste 4 -5 mesaj attım gerı donus olmadı daha oncede mazda forumunda bu konu vardı hıc bır zaman gercek zamanlı vıdeo cekememıstık sımdıde aynısı oldu kımsenın gunahını almayayım ama bu kadarı rastlantı degıldır herhalde. eger gercekten bır fark olsaydı babam makıne muhendısı mazda servıs muduru aıle dostumuz ılk kosa kosa ben yaptırırdım.Mazda3 hidrojenli ile bi video çekseniz aslında yakıt tüketimini görmek için süper olur
şimdi düşündüm dizele mazda nın 1.5 dizeli de yazabiliriz evet çok güçlü değil ama dpf kaldırmak büyük bir olay onu da 4. sıraya alıyorumAtmosferik için 1-mazda skyactiv 2-honda vtecleri
Dizel için 1- 1.6 dci 130 ve 160 lık 2-opel cdti 136 ve 160lık 3-honda nın 160 lık motorunu
turbo benzinli için 1- 1.4 multiair motorlar 2- ford 1.5 ecoboost
Vergi sistemimize uyanlar seçmeye çalıştım
seneye bujı kalksın o zaman gorunşimdi düşündüm dizele mazda nın 1.5 dizeli de yazabiliriz evet çok güçlü değil ama dpf kaldırmak büyük bir olay onu da 4. sıraya alıyorum
rotary dönmez inşallahseneye bujı kalksın o zaman gorun![]()