Hangi Motor Hangi Marka?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hizgis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU NE CESARETTİR YARABBİM, SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM, MUTLAKA ARA BENİ...
FB_IMG_1485356608343.jpg

ya yalnız polo yapışıyo yola ya ben sürdüm bizim honda yatmaya başlıyo saçma sapan
yapışıyor da direksiyon inanılmaz hissiz şasiden de bir şey anlamıyorsun 10 hızla giderken direksiyon neyse 20 derece arkasının açıldığında da aynı biçimde hiç gazlayası gelmiyor adamın :D diğer arabası da 2004 Accord sport ustamın onun direksiyonu çok ince ama gayet hisli, hani b segmenti dersin poloya eğlence dersin valalhi Accord bile fersah fersah daha güven ve eğlence veriyor

yapışıyor da direksiyon inanılmaz hissiz şasiden de bir şey anlamıyorsun 10 hızla giderken direksiyon neyse 20 derece arkasının açıldığında da aynı biçimde hiç gazlayası gelmiyor adamın :D diğer arabası da 2004 Accord sport ustamın onun direksiyonu çok ince ama gayet hisli, hani b segmenti dersin poloya eğlence dersin valalhi Accord bile fersah fersah daha güven ve eğlence veriyor
bizimkide fena değil yumaşayınca anlıyorumki araba kafadan bırakacak ağırlaşıncada devir yükseldi demek direk bağlı galiba nasıl bi şey yapmışlarsa

bizimkide fena değil yumaşayınca anlıyorumki araba kafadan bırakacak ağırlaşıncada devir yükseldi demek direk bağlı galiba nasıl bi şey yapmışlarsa
fd6 larda kafadan kaymaya meyil var biraz çünkü opellerde kullanılan beşik sistemi var ama şükür ki arkalar bağımsız :D
Civic in en güzel alt yapıya sahip olanı şu 99 kasaları var ya onlar işte
ben onun gibi bir araba görmedim daha

fd6 larda kafadan kaymaya meyil var biraz çünkü opellerde kullanılan beşik sistemi var ama şükür ki arkalar bağımsız :D
Civic in en güzel alt yapıya sahip olanı şu 99 kasaları var ya onlar işte
ben onun gibi bir araba görmedim daha
Yok ya arkalar bağımsız değildi galiba kafadan salakça kayıyor ya ama bi ağırlık trasferini yapayım arkası geliyo hemen

Sayın @motorsinann
Otopark forumuna göstermiş olduğunuz ilgiden ve forum ahalisini bilgilendirdiğinizden dolayı size teşekkürlerimizi sunarız.
Göstermiş olduğunuz üstün hizmet neticesinde size 1.4 tidiay desege Polo hediye etmek isteriz.
Lütfen bizimle iletişime geçin...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...