Araç Sahibi Olmanın Bedeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Care metro. İş değişikliği yaparsam araba almak zorunda kalacağım sırf boşa masraf. Bu arada konut talebi düşüyor, fiyatlar geri gelmeye başladı daha da düşecek bilginiz olsun. Yeni yapılan bir kampanyanın (firma adı vermeyeyim) bitiş tarihi uzatılacak aklınızda bulunsun. Güzel fırsatlar doğabilir yakında

Care metro. İş değişikliği yaparsam araba almak zorunda kalacağım sırf boşa masraf. Bu arada konut talebi düşüyor, fiyatlar geri gelmeye başladı daha da düşecek bilginiz olsun. Yeni yapılan bir kampanyanın (firma adı vermeyeyim) bitiş tarihi uzatılacak aklınızda bulunsun. Güzel fırsatlar doğabilir yakında
güzel fırsat doğar mı bilmiyorum ancak Tayyip Bey'in inşaat firmalarından özel talebi var sakın yatırımı kesmeyin diye. teşvikleri var. en olmaması gereken şeylerden biri aslında ama bizim ülkemizin lokomotiflerinden biri inşaat. sıcak para dönüyor. ekonomimiz piyasadaki sıcak para ile döndüğünden bu haldeyiz zaten. metro ağı gelişmediği sürece istanbul'da araba kullanmak haram. arabamı sadece akşamları spor salonuna gitmek için kullanır oldum,haftasonu da bir işim olursa. onun harici hep yatıyor.

Aracın bu kadar yük olduğu düşünülüyorsa metro veya toplu taşıma duraklarına yakın bir yerde ev tutmak daha hesaplı olabilir.Ben şahsen her gün şehir içi araç kullanmaktan keyif almıyorum.Evim Tramvaya yürüme 2 dk iş yerimde 3 dk uzaklıkta.2 sene evvel Aldım o kartlardan bir yere uğramayacaksam felan toplu taşıma ile iş yerime gidip geliyorum,hemde insan içine karışmış oluyorum.Almanyada üst düzey yöneticelerden,işçilere kadar herkes her modern toplumun yapması gerektiği gibi günlük ev-iş ulaşımını metro ve diğer ulaşım araçları ile yapıyor.Tabi bunun için iyi bir şehir planlamasıda gerekli ama toplum olarak araç kullanmaya çok düşkünüz,bakkala,çöp atmaya araba ile giden komşularım var.

İşte yeni arabam. Özel şöförlü. Yolculuk bitince sporda yapiyorsu. 1.5 km yurüyüş var. 20170202_182032-1040x585.jpg 20170202_182037-1040x585.jpg

güzel fırsat doğar mı bilmiyorum ancak Tayyip Bey'in inşaat firmalarından özel talebi var sakın yatırımı kesmeyin diye. teşvikleri var. en olmaması gereken şeylerden biri aslında ama bizim ülkemizin lokomotiflerinden biri inşaat. sıcak para dönüyor. ekonomimiz piyasadaki sıcak para ile döndüğünden bu haldeyiz zaten. metro ağı gelişmediği sürece istanbul'da araba kullanmak haram. arabamı sadece akşamları spor salonuna gitmek için kullanır oldum,haftasonu da bir işim olursa. onun harici hep yatıyor.
Tek kurşunu olanlar ince eleyip sık dokumak zorunda ama parası olan yatırımcılar için çok güzel fırsatlar doğacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...