bu spoilerin aynısından aldım beğenmedim geri verdim. O oturmayan kısımları beni irite etti: cesaret edemedim. Arabanız güzel. Kazasız belasız kullanın
Oturmayan kısım neresiydi? Bende öyle bir problem yok şu an cuk oldu hatta
bu spoilerin aynısından aldım beğenmedim geri verdim. O oturmayan kısımları beni irite etti: cesaret edemedim. Arabanız güzel. Kazasız belasız kullanın
Tam bir fiyat performans arabası güle güle kullanın![]()
Sağlık olsun be hocamyok yok olmayacak heralde![]()
değerli Adminkonuyu kapatabilir miyiz? Araç değişikliği gibi bir düşüncem var şu aralar, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim
![]()
Araçtan memnun değil misiniz ?
Bakımlar Doğuş Oto Kartal'da oluyor. Garanti devam ediyor halen.bakımlara nereye gidiyorsunuz, tanıdık geldi araç
hocam arac bir aralar kadife kaplama miydi ? sanki dt den hatırlıyorum.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende kartal doğuş seat ta mekanik teknisyenimBakımlar Doğuş Oto Kartal'da oluyor. Garanti devam ediyor halen.
oo kesin haber veririm kış sonu oradayım 6000km falan kaldıbende kartal doğuş seat ta mekanik teknisyenimbir yerden gözüm ısırdı aracınızı, bir daha ki gelişinizde haberim olsun
![]()
0534 475 03 05 benim numaram atölyemiz alt katta olduğu için telefon çekmiyor wpden ulaşabilirsinoo kesin haber veririm kış sonu oradayım 6000km falan kaldıdmden bir no alırsam ararım geldiğimde