Adore kedi evi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximaorhan

Dispatcher
5,510
34
Dostlar iyi geceler. Konuyu açmamı eşim rica etti. Benim böyle bir kampanya olduğundan haberim bile yoktu. Konumuz, malum kış geldi havalar soğudu iyice. Dışarıda soğukta kalan minik dostlarımıza yardım etmek amacı ile adore mobilya kampanya başlatmış. Sadece 10tl kargo ücreti ödeyerek bu kedi evlerinden satın alıp içine su ve mama koyarak bir cana hatta belki daha fazlasına yardım edebilirsiniz. Biz birer tane aldık, almak isteyenler için aşağıya link bırakacağım. Eşinize dostunuza haber verin ki bu kampanyadan herkesin haberi olsun. Sağlıcakla kalın.
https://www.adoremobilya.com/kedi-evi

bu harika bi kampanyaymış bilmiyordum teşekkürler, benim de bahçede baktığım 9 tane kedim var, bi tane de evde vardı ama sıpa kayboldu 3 ay önce :)

balkona gelen 2 tane kediyle başladık onun yavrusu bunun yavrusu derken 9 kedi olduk :D :D Hayvanlar bize gerçekten muhtaç... bi kap su bi kap yemek, kalacak yer tek istedikleri.. Balkonun altına bi kapalı yer ayarladık oraya girip yatıyorlar :D

teşekkürler bilgilendirme için sağ olun :)

Valla memlekete bak ve ne hallere düştük. Artık bu kadar da şerefsizlik olur mu diye soruyorum kendime daha sonra diyorum ki bu ülkedeki her türlü şerefsizlik olur çünkü halk cahil ve kültürsüz. Cehalet ve kültürsüzlük bakalım daha nerelere getirecek.

Bizim buralarda ihtiyaç yok çok şükür. Hepsinin yedi sülalesini saklayacakları yer var bahçelerde. Ama yayarım.

7-8 yıl önce tavan arasından evin içine kedi düşmüştü bir kış akşamı o geldi aklıma :D Çürük tavan tahtası kedi basınca kırılmış, dayımın tepesine inmişti :D Tam Looney Tunes sahnesiydi. :D

Bizim buralarda ihtiyaç yok çok şükür. Hepsinin yedi sülalesini saklayacakları yer var bahçelerde. Ama yayarım.

7-8 yıl önce tavan arasından evin içine kedi düşmüştü bir kış akşamı o geldi aklıma :D Çürük tavan tahtası kedi basınca kırılmış, dayımın tepesine inmişti :D Tam Looney Tunes sahnesiydi. :D
Gökten kedi köpek yağıyor deyimi gerçek olmuş :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu harika bi kampanyaymış bilmiyordum teşekkürler, benim de bahçede baktığım 9 tane kedim var, bi tane de evde vardı ama sıpa kayboldu 3 ay önce :)

balkona gelen 2 tane kediyle başladık onun yavrusu bunun yavrusu derken 9 kedi olduk :D :D Hayvanlar bize gerçekten muhtaç... bi kap su bi kap yemek, kalacak yer tek istedikleri.. Balkonun altına bi kapalı yer ayarladık oraya girip yatıyorlar :D

teşekkürler bilgilendirme için sağ olun :)
O zamanlar ne kadar resmi tanimiyor tabi

aldıktan sonra altına bir strafor yapıştır ama oluklu pleksiden bunlar emir içlerinede yapışıtrsan efso olur
knka zaten bi kaç tane yaptım koliden , her yerini straforla kapladım ettim bantladım falan güzel olmuştuda bizim binadaki bazı .... atmışlar bende kavga ettim inadına daha çok yapıp koycam binadakilere görürsem tüfekle vururum sizi dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...