S
Sodalayn
Ziyaretçi
arkadaşlar aracımın dışarıdan bijonlarına bakınca paslı gözüküyor , tamamen değiştirmek mi gerekir ne düşünüyosunuz ?
bijonları sökün gözle görülen bir deformasyon yoksa cok paslı değillerse boyayıp takın yada bir jant lastik bayisine gidip tüm bijonları 50-70 arası bir rakama alabilrsinizarkadaşlar aracımın dışarıdan bijonlarına bakınca paslı gözüküyor , tamamen değiştirmek mi gerekir ne düşünüyosunuz ?
Bizim de paslanmıştı hocam garantiden değiştirdik. Bence değimesi daha iyi olabilir.bijonları sökün gözle görülen bir deformasyon yoksa cok paslı değillerse boyayıp takın yada bir jant lastik bayisine gidip tüm bijonları 50-70 arası bir rakama alabilrsiniz
ben yazım bijon kestim yolda giderken dediğim gib yüzey korozyonu değilse veya deformasyon varsa hemen değişrinBizim de paslanmıştı hocam garantiden değiştirdik. Bence değimesi daha iyi olabilir.
ne kadar mesela hocam fiyatlar tüm hepsi kaça değişirHafif düzeyde pas sıkıntı yapmaz ama ilerleyen aşamada sıkıntı olur.
Dişleri paslanmışsa çıkarması bütün cıvatalar gibi çok zor olur.
Eğer tepesi ileri düzeyde paslanırsa, bu sefer de bijonları sökerken uygulanan kuvvete dayanamaz, sökülemeyen bijonla sorununuz bambaşka bir boyuta taşınır.
Yolunuz oto sanayiye düşerse aracınıza uygun bijonları makul fiyatlara alabilirsiniz.
Geçen yıl 4lastik x 4 bijon 50 lira içerisinde bir para vermiş babam kendi arabasında.ne kadar mesela hocam fiyatlar tüm hepsi kaça değişir
Renault 12 misaliben 3 bijon gezmiştim uzun süre bişey olmamıştı![]()