ALK kullanıcısının son içeriği

  1. ALK

    Hangi renk arabaya hangi renk jant yakışır?

    Siyah araca kızıl veya bronz yakışıyor.
  2. ALK

    Sportif Fare - 2023 Opel Corsa F Ultimate

    Oldukça ayrıntılı ve güzel bir karşılatırma içeren bir konu olmuş. Elinze sağlık, kazasız belasız inşallah.
  3. ALK

    1 Yıl, Japon Sedanı Serüveni, Ticariye Dönüş

    Ülkede kısmen basit bir araca bile sahip olmak için yapılan hesaplar, planlamaların da ne kadar yorucu olduğunu bir kez daha yüzümüze çarptı. Harika anlatım olmuş, kazasız belasız kullanın inşallah.
  4. ALK

    Kia Sportage 1.6 GDİ

    Bu araçlar keşke 1.4 turbo-GDİ , 1.6 CRDİ motor seçeneğiyle gelseydi. GDI motor yüzünden ve 2.0 CRDI'nin vergisi yüzünden uzak durdu insanlar. Halbuki yılına göre çok dolu ve güzel araçlar. Yol yalıtımı konusunda da başarısızlar bence. Elinize sağlık, güzel inceleme.
  5. ALK

    Passat Dizel Bakım / 2021 Passat Sanayide Bakım Yaptırmak

    Bosch servisler garanti bozmuyor gibi bir muhabbet vardı. Değerlendirebilirsiniz, fiyatlar fena değil yetkili servise göre.
  6. ALK

    AÇIK Astra J 1.6 Otomatik Nasıldır ? Kronik Problemleri Var mı ?

    1.6 Ecotec motor önceki sahibi iyi bakmadıysa insanı perişan edebilir. Yağ soğutucusu, subap problemi, termostat problemi (termostat kütüğü de kaçırıyor), bcm beynine kaloriferden su sızması, çok yüksek sıcaklıklarda çalışması kaynaklı hortum problemleri vs. Özellikle yüksek sıcaklıklarda...
  7. ALK

    İlk Arabam Clio 5

    Şuanki vergi ve yakıt fiyatlarıyla çok mantıklı araç. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  8. ALK

    Shell Yağ Seçici 5-30 yerine 0-30 öneriyor? / F20 1.18i Yağ Seçimi

    Merhaba, yaştan dolayı daha kalın yağ tavsiye edebiliyor ama daha ince yağ etmez diye düşünüyorum. Çok soğuk bir memlekette değilseniz 5-30'dan devam daha mantıklı gibi.
  9. ALK

    Motorin fiyatlarına yeni bir zam duyuruldu!

    Mazota gelen her zam ülkenin her bireyinin üstüne yüklenen bir yük. Domatesi, soğanı üretici bedava verse markete ulaşması 5-10 tlyi bulur
  10. ALK

    Astra J Sedan Farlara LED Ampul Takmak

    1 ay önce falan ix35 mercekli aracıma Photon Milestone Kaizen Edition serisi aldım. Aydınlatması gerçekten çok iyi. Dayanıklı da diyorlar ama bir şey demem şuan için zor tabi. Stark, Femex, Philips ledler de iyi deniyordu araştırmalarımda ama giriş seviye ürün almamak gerek.
  11. ALK

    Hyundai Ix35 2.0R Elite OV

    Bende o şekilde düşündüm. Değerler aynı gördüğüm kadarıyla. 67 db ses, yakıt tüketimi C, ıslak zeminde A gibi... Teşekkürler.
  12. ALK

    Hyundai Ix35 2.0R Elite OV

    Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler hepinize. Dunlop kalmamıştı satıcının elinde, bende mecburen Falken'e dönüş yapmak zorunda kaldım. Genelde memnun kullanıcıları ama bakalım. 1 Aralıkta zam gelecekmiş tekrar, tanesi 2 bin liraya mal oldu bu arada. 225/55 R18 98V ZIEX ZE310 ECORUN
  13. ALK

    AÇIK İnfiniti Fx35 2004 Model

    Hayırlı olsun, bir inceleme konusu açarsanız keyifle okuruz. Sonuçta bırakın binmeyi belki çoğumuzun göremediği bir araç.
  14. ALK

    Hyundai Ix35 2.0R Elite OV

    Dün lastiğe vida girdiği için lastikçiye gitmek zorunda kaldım. Tellerde sıkıntı varmış lastiğin, hiç de fark etmedim. Mecbur değiştireceğiz arka ikiliyi. 225 55 18 ölçüleri için 98V DUNLOP SP SPORT LM705 1700 tl fiyat aldım. Bütçe nedeniyle alternatifler de şu şekilde: 215 55 18 Riken UHP 99V...
  15. ALK

    Warm Hatch | Alfa Romeo MiTo

    Konu gibi konu, elinize sağlık.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım