aserdar05 kullanıcısının son içeriği

  1. A

    KAPALI Yeni Kasa Audi A3 Alınır mı ? 300 Bin TL'ye Araç Önerileriniz

    A serisi ve BMW 1 den ziyade 508 e daha yakınım. Hem üst segment hem de çok beğendiğim bir tasarıma sahip olduğu için. Ama aracı uzun süre kullanacağım için sonrasında aklımda kalmasın diye bir A3 ü de göreyim dedim.
  2. A

    KAPALI Yeni Kasa Audi A3 Alınır mı ? 300 Bin TL'ye Araç Önerileriniz

    2015 yılından beri Audi A3 kullanıyorum. Aracımı değiştirmeye karar vermiştim. Seçeneklerim Peugeot 508, Yeni Mercedes A ve Yeni BMW 1 serisiydi. Yıl sonunda çıkacak olan A3 modelini de listeye eklediğim için araç alımını 3 ay kadar ertelemeye karar verdim. Ağırlıklı olarak tercihim 508 den yana...
  3. A

    KAPALI Audi a3, Corolla, Civic, Megane?

    A3 kullanıcısı olarak A3 al derim. Malzeme kalitesi konusunda diğer araçlarla rakip değil bence. Rafinelik, sessizlik, malzeme kalitesi ve lüks algısı istersen A3 güncel kasa ve oyuncak istersen diğerleri. 2015 yılı sonunda A3 aldım bir arkadaşım da 2017 de Civic aldı. Şu an benim aracım çok...
  4. A

    ÖTV İndirimi gelir mi ?

    Satışlar bu kadar düşmüşken gelmesi lazım ama ben de getireceklerini sanmıyorum. 2 araba da devlete hediye etmeye devam.
  5. A

    Golf ve BMW 1 Serisi Kıyaslaması

    Audi A3 ü de düşünebilirsin. Malzeme kalitesi ve konfor olarak ikisinden de iyidir.
  6. A

    KAPALI 300 bin bütçe ile otomobil tavsiyesi

    Yeni A serisi eskisi gibi sert değil konforlu sayılabilir hatta. Ama Mercedes bayiinde araç az ve 1 kuruş inmiyorlar. 0km Mercedes'i seçeneklerimden çıkardım. BMW 1 serisini de pek beğenmiyorum. 508 ve A serisi arasındayım şuan.
  7. A

    KAPALI 300 bin bütçe ile otomobil tavsiyesi

    Bir diğer seçeneğim de yeni A3 ün gelmesini beklemek ama ülkemiz şartlarında o zamana fiyatlar ne olur bilemiyorum.
  8. A

    KAPALI 300 bin bütçe ile otomobil tavsiyesi

    Arkadaşlar 300 bine kadar bütçem var. Yeni Mercedes A serisini istiyorum aslında ama 0km AMG paket bütçemi aşıyor. 0km Style paket(birkaç ekstra donanımla) ya da 2. el AMG paket seçeneklerim arasında. Diğer 2 seçenek de Peugeot 508 ve yeni BMW 1 serisi. Sizlerin düşüncesi nedir acaba?
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım