cemincekara kullanıcısının son içeriği

  1. C

    KAPALI Kia Ceed ??

    Ben denizlide yaptım. 2011-12 arası. Sakin kullanımda 6 lt civarı yakıyordu aracım. Ancak trafik yogun bir bölgede artabilir dediğiniz gibi. Karmadan kastınız şehir içi-dışışı ve sert, karışık kullanımsa 7.5 normal diyebiliriz. Benim bahsettiğim değerler sadece sakın kullanımda.
  2. C

    KAPALI Kia Ceed ??

    2011 modeli vardı bende bir seneyi geçkin kullandım sakin kullanımda 6 lt civarı yakarsın yaşadığın yere göre biraz daha düşük yada yüksek olabilir. Arkadaşın bahsettiği rakamlar biraz abartı olmuş ancak sert kullanırsan bu rakamları görür. Araca gelince avrupa pazarı için tasarlanmış bir araç...
  3. C

    KAPALI 0 km vs. İkinci El

    Hocam bu durumda ikinci ele yönelmelisin, 1,2 seneye satma düşüncen varsa. Mertcan arkadaşın dediği gibi golf olabilir kolay gider, ancak korelilerin de piyasası gayet iyi memlekette rahatlıkla tercih edilebilir. Ceed tutulan bir model. Dizel otm. Kolay satılır.
  4. C

    KAPALI Opel Astra 1.0 Turbo

    benzinde ort. 8lt yakarsınız dizelde bu 5,5 lt olur ve senede 10bin km'yi geçmiyorsanız aradaki 10bin tl fark yaklaşık 5-6 sene de erir. karar sizin.
  5. C

    KAPALI 0 km vs. İkinci El

    c segment tabiki alınır, hatta arkadaşın bütçesi dahilinde sıfır km de alınabilir. ancak otm dizeller bütçenin dışında kaldığı ve lpg de olmayacağı için c segmentte benzinliler seçenek olarak kalıyor, ama ne yazıkki birçoğu çok yakan araçlar. ancak b segmentte dizel otm. yakıtı koklayan araçlar...
  6. C

    KAPALI 0 km vs. İkinci El

    ikinci el piyasasına hiç bakma bence hep yüksekten uçuyor memlekette ikinci eller. yakıt az olsun, otm. olsun, sıfır km. olsun diyorsan bence b segment arabalara bakmalısın. eşiniz de kullanacaksa daha uygun olur diye düşünüyorum. bütçeniz dahilinde oldukça bol seçenek mevcut.
  7. C

    KAPALI dizel otomatik az yakar araç lazım

    az yakması öncelikse polo 1.2 tdi bluemotion stat&stop öneririm. tek eksiği otomatik.
  8. C

    KAPALI 2002-2006 toyota corolla 1.6 hb

    şahsen kullanmadım ama bir arkadaşımda vardı o çok memnundu. gidişinden yol tutuşundan. zavolli marka lpg takılıydı araca. temiz bulunabilirse alınır araba bence.
  9. C

    KAPALI mitsubishi lancer

    Bende bu neslini çok beğeniyorum arkadaşlar, ayrıca artık bu kasanın üretilmiyecek olmasıda gariptir cezbediyor beni:) Aldığım taktirde en az 5-6 sene binerim diye düşünüyorum. Eğer kaza bela olmazsa temiz kullanirsak sanırım talep gören bir araç olur diye düşünüyorum.
  10. C

    KAPALI mitsubishi lancer

    özgür hocam inceleme videosu için teşekkür ederim fikir sahibi olmak için gayet aydınlatıcı bir test olmuş. sanırım motor, donanım ve makyaj haricinde pek bir değişiklik yok sizin aracınızla güncel model arasında. esasen çok fazla km yapan birisi değilim ancak ihtimal dahilinde olduğundan lpg yi...
  11. C

    KAPALI mitsubishi lancer

    Arkadaşlar herkese merhaba. 0 km manuel vites lancer almayı düşünüyorum, kullanıcı deneyimi benim için önemli, bu nedenle araçla ilgili tecrübe sahibi olan arkadaşlardan iyi ve kötü yönlerini duymak isterim. lpg uyumu da benim için önemli. Saygılar.
  12. C

    KAPALI VW Allstar karmaşıklığı

    kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramamış gibi görünüyor:)
  13. C

    KAPALI TAKSİ İÇİN 0 A UCUZ ARABA TAVSİYESİ

    fiat egea derim ben en fullü 81k hesabım yanlış değilse 50k-55k ya geliyor dizel dtc 7 ileri. ayrıca sınıfının en iyi bagaj hacmini sunuyor 520 lt.
  14. C

    KAPALI 0 km araç alımı öneriler pazarlık ve acemi şöföre tavsiyeler

    vag gurubunda satış elemanı olan yakın bir arkadaşım bahsetti bayii payları %2-8 arası değiştiğini söyledi ülkemizde. genelde orta sınıf markalarda yüksek, premium markalarda düşük oluyormuş. ford'unda orta sınıf olduğunu düşünerek, bayii payını %8 kabul ettiğimizde anlamsız pazarlıklara...
  15. C

    KAPALI Ford Focus titanyum mu Toyota Coralla Advance mi

    Bence ikiside iyi araçlar farklı görüşler olacaktır beğeni ve kullanıma göre. Corolla yı kullandığında belkide tam aradığım araç diyeceksin.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım