Onatygt kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Audi A4 B8.5 2.0TDI CVT Stage 3 kişi Kayseri-Malatya tüketim. Termostat arızalı olduğundan 15dk kapı önünde rolantide çalıştı.
  2. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Audi A4 B8.5 2.0TDI CVT Stage 1 uzun dönem karma ve dikkatsiz tüketim ortalaması.
  3. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Audi A4 B8.5 2.0TDI CVT stage1 tek kişi şehir içi akıtmalı kullanım. Yağmur yağdığından yerdeki yağlar asfaltı kaymak gibi yaptığından yavaş kullanım. Yaklaşık 50km ortalaması.
  4. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    OM642 ve Sprinter'lardaki OM651 ile OM646 motorlarda yaşadık biz de. Çoğu Mercedes-Benz motorunda aynı sıkıntı var. Hiç değilse açık kalıyorlar. :D
  5. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Termostat her Mercedes-Benz aracın kronik problemi.
  6. O

    En Son Ne Aldınız?

    Tırda halen kırsal motorin alıp kullananlar var. O yüzden her tahmin doğru çıkamayabiliyor. Mazot euro dizel normlarını karşıladığı sürece sıkıntı çıkmıyor zaten, gerisi de fiyatına kalıyor. 😃 Yine de arada bir setan arttırıcı veya enjektör temizleyici kullanmak gerekiyor bence.
  7. O

    En Son Ne Aldınız?

    Kafaya çok takmamak lazım. Geçenlerde uygun diye TP'de normal Euro Dizel aldık araçta herhangi bir değişiklik olmadı. 1 depo mazot bitti ve araçta hissedilir veyahut DPF'de hissedilir bi sıkıntı olmadı tam tersine DPF daha az tıkandı. Açıkçası mazot kalitesi bayiden bayiye değişiyor. O yüzden...
  8. O

    Fiesta aracıma lastik önerisi (175/65/14)

    Dayton Toruing 2 modelini 205/55/16 ebatında Golf 7 araçta kullanıyoruz. Şahsen ben yumuşak lastik sevdiğimden beğeniyorum, hafif bozuklukları hissettirmiyor. Yağmurda su tahliyesi iyi, tutuşu gayet güzel. Bence tam bir fiyat/performans lastiği.
  9. O

    Yakalayabildiğiniz Araç Km'leri

    We made it
  10. O

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Kendi kullanımımla gezi ortalamamız. Toprak yolda sürüş ve şehir içi trafiği de dahil. Audi A4 b8.5 2.0TDI CVT Stage1
  11. O

    Arabanızın Fotoğrafları

  12. O

    BMW E90 320D Premium 177 HP #BB385

    Hayırlı olsun. Üç otomobil arasında bir karşılaştırmayı sizin objektifinizden okumak isterim.
  13. O

    Bugünkü Müziğiniz

  14. O

    Arabanızın Fotoğrafları

    Bu taraflarda işçiliği iyi olanlar il dışına gönderip yaptırmaktan fazla ücret istediklerinden dolayı direksiyonu söküp göndermek gerekiyor o da aracın en az 2 gün kullanılmaması demek oluyor. Şu an için o biraz zor, ondan yaptırmam kolay olmuyor.
  15. O

    Arabanızın Fotoğrafları

    Aslında direksiyonun komple sökülmesi gerekiyor ama zaman olmadığından söktüremedik. Silecek kontrol kolu araba kapatınca otomatik ya da açıkta ise silecek arabayı çalıştırınca çalışmıyor hem de arada sırada git gel yapıyor. Onu muhtemelen değiştirmemiz gerekiyor. Sökülürse mümkün olursa deriyi...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım