osmanozen kullanıcısının son içeriği

  1. osmanozen

    Detailing, Boya Koruma, Seramik Kaplama vb. hakkında sorularınız?

    Seramik gerçekten gerekli mi? gyeon mohs gibi iyi ürünler 2000 tl’ye uygulanıyor en az. Bunun yerine wax veya iyi bir quick detailer uygulasak ne eksiğimiz olur?
  2. osmanozen

    TURBOLU ARAÇLAR NASIL KULLANILMALI?

    Önceki aracımı sıfır km alıp 150.000 km’de motoruna anahtar değmeden sattım cdti motordu. Şu ankini de sıfır aldım 42.000 de çok şükür sorun olmadı b37d15 bmw motoru. Motor ısınmadan hiç 2500 devir geçmem. Park etmeden önce devirli geldiysem 30 saniye, devirsiz geldiysem 10 saniye rölantide...
  3. osmanozen

    Arabanızın Fotoğrafları

    Sonax BSD uyguladım. Su kaydırıcılığından çok memnun kaldım.
  4. osmanozen

    Araç temizlik ürünleri önerisi.

    Meguiars ultimate wash & wax şampuan, Silerken de sonax’ın karnubalı hızlı cilasını kullanıyorum. Parlaklıktan da su kaydırıcı etkilerinden de çok memnunum. Bu ikisiyle her hafta düzenlinyıkayınca, kirler basınçlı tabancayla çok çabuk çıkıyor.
  5. osmanozen

    Arabanızın Fotoğrafları

    Kışlıkları çıkarttım. Bedava saklayalım sizin için dediler ama formunu bozarlar, kötü saklarlar diye vermedim. Yıkadım, arasındaki taşları temizledim iyi şekilde saklamak için.
  6. osmanozen

    Sunroof hk. fikriniz

    Ben arabayı invidual yani istediğim gibi tasarlatarak alsaydım sunroof koymazdım. Mecburen sonroof aldım.güzel bir ferahlık katıyor, bahar akşamları şehiriçinde açmak hoşuma gidiyor. Ama 4-5 bin tl verilecek şey değil.
  7. osmanozen

    And Abinin M5 İ BU MU

    And'ınkini ben ciddi düşünmüştüm 500 km'de 1 lt yağ yakıyor deyince vazgeçtim 1000 km'de 2 lt eder çok fazla geldi bana. Satıldıysa alan umarım kıymetini bilecek biri olmuştur.
  8. osmanozen

    KAPALI Volvo S60 mı volvo s80 mi yada clk mi

    yeni araba her zaman için iyidir. 2011 model olarak sadece s60 belirttiğin için s60 diyorum. 2.0t aşırı spor sürüş peşinde değilsen gayet tatmin eder. clk çok tatlı araba ama 12-13 yaşında araba çok üzer adamı.
  9. osmanozen

    Güney Afrika'dan İthal Araçlara Ek %10 TOKİ Vergisi

    Gümrük birliğine üye olduğumuz için Almanya'ya özel vergilendirme yapamazsınız.
  10. osmanozen

    Evet Beyler, yeni ceza sistemimiz hayirli olsun.

    Dostum bu konuda yanılgıya düşüyor olabilirsin. Normal radarlarda %10 hata payı var çünkü göstergeler tam doğru hızı göstermiyor, jant değişimleri göstergelerin daha farklı hız göstermesine neden olabiliyor ayrıca radar aracının hassasiyetinde ufak sorun olabilir. Bu yüzden hata payı bırakıyor...
  11. osmanozen

    Bana Direksiyonunu goster sana kim oldugunu soyleyeyim :D

    Dostum roccodakinin sorunu çok büyük. spor bir aracın direksiyonu bi tık daha küçük olmalı bence.
  12. osmanozen

    VW 1.5 TDI çıkacak mı ?

    hybrid'ler tamam ama sadece elektrikli araçlarda soğuk bölgelerde kabini ısıtma sorunu nasıl halledilecek? mesela tesla model s'in iç ısıtıcılarının tamamının güç toplamı 6 ya da 8 kw civarı bir şeydi. Bunları tam açtığınız zaman menzili aşırı derecede olumsuz etkiler. 6 saatlik yolculukta 48...
  13. osmanozen

    Tuzak Radarlar

    Ben bu ülkede çalışma zamanından kalan ancak çalışmanın bittiği fıstık gibi duble yolda 40 tabelası sonrası 98 ile ceza yedim. 40 ya 40. 40 diye ceza mı olur? Hayatımda o kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Yolda çalışma kalmamış, bildiğin düzgün duble yol. polis fıstık gibi yolda 40...
  14. osmanozen

    Peugeot 208 GTi

    Aracınız çok güzelmiş. Allah uzun süre kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Testi olursa cidden çok güzel olur.
  15. osmanozen

    KAPALI E39 5 serisi nasıldır?

    E39 520i gerçekten yürümüyor ve çok fazla yakıyor. 528i iş görür ama. Onu beğenmiştim. Aslında bir çılgınlık yapıp And'ınkini almak var 135'ten 125'e düşmüş fiyatta ama namıssız çok yağ yakıyor başa iş açabilir :)
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım