Sailor kullanıcısının son içeriği

  1. Sailor

    Yeni 308 Alıyorum Sizce Doğru mu?

    Aslinda demek istedigimde su: herseyin bir kirilma noktasi var. basit orneklerle nike air ayakkabi 500 oldu gene aldi herkes 1000 oldu baya azaldi. 1000 ustunde artik hangi fiyat olursa olsun zaten alacak kisi sayisi cok azaldi ki gunceli ortalama 2500. Bu saatten sonra artsa veya sabitte kalsa...
  2. Sailor

    Yeni 308 Alıyorum Sizce Doğru mu?

    Ben dusus olacak demem asla turkiyede bir sey asla ucuzlamaz. Ama bir noktadan sonra fiyat artmaya devam ederse hitap edilen kitle azalir. Ben lise zamaninda mc donalds dan big mag alirken 8 liraydi su an 80 lira. E haliyle eskisi gibi kuyruklar yok subelerde. Su an ha 80 olmus ha 120 . Yogunluk...
  3. Sailor

    Yeni 308 Alıyorum Sizce Doğru mu?

    Boyle durumlar icin demirbaslari belirleyip ona gore depozit almani tavsiye edebilirim anca. Arabalar icin birsey diyemem ama 2019 larda 4 milyara verdigim ev su an 16. Dolayisi ile ben gene eve yatir derdim.ustune deger kazanmasina daha girmedim. Tepe noktadan araba almak pek mantikli gelmedi.
  4. Sailor

    Yeni 308 Alıyorum Sizce Doğru mu?

    308 in daha artacagini veya astra vs dusunmuyorum. Liste fiyati artabilir artmaz demiyorum ama yine satislarda degisiklik olmaz. Tepe noktasi fiyatlar c segment icin.
  5. Sailor

    Yeni 308 Alıyorum Sizce Doğru mu?

    Bence 308 bu fiyata cok satmaz. Dedigim sadece pejo oznelinde degil yollarda artik bu sekilde peynir ekmek gibi yeni araclari cok goremiyorum. Cunku 3 ay sonra liste fiyati isterse 1.2 ye ciksin yine durum degismez. Ben kimsenin bu paralari premium olmayan bir markaya baglayacagini sanmiyorum...
  6. Sailor

    En Son Ne Aldınız?

    Bide iphone 13.
  7. Sailor

    Jant Seçimi / Jantın Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarım ?

    Arkadan ic kisimlarinda parca kodu uretim yeri vs yaziyor
  8. Sailor

    En Son Ne Aldınız?

    Elektrikli tutturgec icin pamuk - tel -likit 1300 tuttu. 4 - 5 ay rahatim duruyor.
  9. Sailor

    Mini r60 countryman s modifikasyon

    Arabaniz 100 bin km ye yakin veya ustunde ise kalkismayin derim.
  10. Sailor

    En Son Ne Aldınız?

    Benim laptopda hic fan yok. Merak ettigim konudur nasil sogutuyor kendini diye
  11. Sailor

    En Son Ne Aldınız?

    2020 qashqai en ust indirim diliminde , orjinal cam kullanimi dahil hersey isaretli kasko ( en ucuzu 10 dan kapi acildi full olmayan ) full olan 22 bin tl + trafik 2 bin tl (yaptirmadim) @emreozukan bunlarin civic de 10 dan baslayip 30 a kadar cikiyor sec begen al.
  12. Sailor

    Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

    Bizim yetkili zamaninda kendi ekstradan bakimda yaptigi parcadan garantisi bozulmus diyen servis . Bu devirde disarda 2 milyarlik bakim serviste 5-6 arasi. Bilemedim sormak lazim hakket.
  13. Sailor

    Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

    Bu garantiyi bozmayan ozel servis mottosuna gram inanasim gelmiyor benim.
  14. Sailor

    En Son Ne Aldınız?

    600 birime araba almistim ben italyada .
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım