Sari kullanıcısının son içeriği

  1. S

    KAPALI Volkswagen Polo turbo Sorunu

    Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi turbo hortumu olabilir, onun haricinde turbonuzda sıkıntı varsa eğer hybrid ya da tamir ettirebilirsiniz bunun için istanbulda baya iyi yerler mevcut.
  2. S

    KAPALI 90 ile 100 Bin Lira Arası Araba Tavsiyesi

    İçi dar falan değil hocam 190 boyunda olan arkadaşıma bu hafta aldırdık gayet memnun. Kendisi 100kg bu arada. Tabi zevkler renkler farklı ama benim tercihim saydıgım iki araç arasında olurdu. Egea 1.4 benzin bilemedim..
  3. S

    KAPALI 90 ile 100 Bin Lira Arası Araba Tavsiyesi

    Astra 1.3 cdti, Accent blue iş görebilir.
  4. S

    Arabanızın Fotoğrafları

  5. S

    Arabanızın Fotoğrafları

  6. S

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    Astra H 1.3 cdti 17 jant 225 taban lastik. Ortalama hız 18km. 100km/7.2litre.. 200 tl mazot aldım 500 km gitti.
  7. S

    Gereksiz Sis Farı Kullanımı

    Gerektiği yerde yakanlara lafım yok hadi es geçip halojen sislerini normal zamanda yakana bile lafım yok. Ama öyle bi xenonlar var ki adamın normal kısa farından daha çok yanıyor amg gazetesi sis farı. Burda bi captiva var her gördüğümde sövüyorum o elemana. Böyle rahatsız edici bir şey yok.
  8. S

    Arabanızın Fotoğrafları

    Yayları taktık günceli.
  9. S

    PremiumContact 6 vs Primacy 4

    conti6 direk almanızı öneririm herkes aşırı memnun.
  10. S

    KAPALI 40.000 TL -110.000 TL Arasında Otomobil Önerisi ?

    Mito, 208 allure, ds3.
  11. S

    60-75 bin bütçe ile acemi bayana araba

    i20 1.4 dizel jump paketlere bakmanızı öneririm.
  12. S

    14 yaşında araca 86 bin TL verir misiniz?

    Bende bundan bahsediyorum işte sen satacağın zaman bunları baz alarak ilana koyucaksın tabii ki 120 binin üstünde fiyat yazman gerekir daha iyi kondisyonda vs olduğu için.
  13. S

    14 yaşında araca 86 bin TL verir misiniz?

    Son olarak bana göre birr aracın fiyatını: Kilometre Boya değişen Kondisyon ve Donanım ve Model olarak belirler. Benim aracın 88 binde olanını da gördüm 100 binde olanı da gördüm. Tamamen önceki sahiplerinde nasıl kullandığıyla alakalı. Gördüğüm her iki araçta 200 bin km havası vardı..
  14. S

    14 yaşında araca 86 bin TL verir misiniz?

    105 verdiyseler ki bunu sana büyük ihtimalle alıp satıcak biri demiştir emin ol üstüne 10 15 daha koyup ilana koyacaklardır. Gözlerimizle şahit oluyoruz her gün sanayideyim. Benim h kasaya'da sürekli teklifler geliyor sağdan soldan. Fakat dediğin gibi ben aracımı satsam üstüne para eklemeden...
  15. S

    14 yaşında araca 86 bin TL verir misiniz?

    Şuan tüm fabrikalar üretimi durdurmuş durumda bayilere araba zaten gelmiyor. Elinde olanlar satılıyor direk fiyatına bakmaksızın alıyor insanlar. Şahsi görüşüm ötv indirimi falan gelmeyecek gelse dahi siz sanıyor musunuz yeni gelen sıfır araçlar uygun fiyatta gelicek? Dolar euro kurundan...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım