0 km si daha ucuz:)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozghur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu Golf, Jetta gibi araçlarda çok yapıyorlar. Adam 0 km alıyor, sonra yoğunluktan sıra beklemek istemeyenler için aldığı fiyattan daha yüksek fiyat çekip satıyor. Neymiş Golf için 3 ay sıra beklemek istemeyenler sıfır niyetine o aracı alabilirmiş.

Saçmalıktan başka bir şey değil tabi ama bu ülkede sıfır km klimasız Golf 6 için kuyruğa girdi insanlar, bize müstehak.
Lan harbi baktım da zamanında klimasız Golf 6 gelmiş KLİMASIZ 2011 MODEL ARABA O.O
Edit: Pardon araba demişim
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
VW'de sıra falan diyip 2. elde yüksek fiyat yazıyorlar tamam da, bu Civic Gebze'de üretilmiyor mu ne diye tedarikte sorun olsun ki?
 
Lüks araçlarda sıra beklememk için millet alıyo onu anlarımda. Bildiğin 2000lerin teknolojisi bulunan bir araç Türkiye'de üretiliyor sadece adı Honda işte 2.eli iyi sağlam vs. yani arzdan yana bir sıkıntısı yok aracın ve 2.eli 0dan daha pahallı ya sen ne içtin be kardeşim.
 
En nefret ettiğim Golf 6 ya,bu kadar çirkin araba olamaz bide klimasız :DD fiorino mu bu araba klimasız olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...