'07 Alfa Romeo 159 1.9 jtdM Distinctive

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alkın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Selamlar,

270.000 km'ye ulaşmamıza sayılı kilometreler kalmışken yapılan birkaç değişikliği de sizlerle paylaşayım istedim.

@Toprak abimin kızdığı ancak kullanışlılık olarak arabayı kirletmeyen ve kiri uzun süre iç gözeneklerinde muhafaza eden eva tipli paspaslardan aldım.

Normalde internetten alıyordum ancak her zaman aldığım satıcıda 159'a uygun kesimini bulamayınca Ankara Plate Oto Paspas'da yaptırdım.

Fiyatlar internete oranla %10 civarında yüksek olsa da araç üzerinde ölçü alıp deneyerek kesim yapıldığından ''cuk'' oturdu. Bundan sonrası için de kesinlikle kendilerini tercih edeceğim.

Fotoğraflar:

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.21.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.21(1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.21(2).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.21(3).jpeg

Logo değişiminden sonra fotoğraf paylaşmamışım, yanlara da Alfa Romeo klasiği olan ''quadrifoglio verde'' alıp taktım.

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.22.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-17 at 19.16.22(1).jpeg

Şuanlık mutlu mesut binmeye devam ediyoruz.

Bidondaki kılcal çatlaktan ötürü su eksiltmemiz var, muhtemelen yağ bakımını erkene çekerek yakın tarihte hem genel bir bakım hem de bidonu hallettireceğim.

Şimdilik bu kadar, mutluyuz.

Selamlar,

270.000 km'ye ulaşmamıza sayılı kilometreler kalmışken yapılan birkaç değişikliği de sizlerle paylaşayım istedim.

@Toprak abimin kızdığı ancak kullanışlılık olarak arabayı kirletmeyen ve kiri uzun süre iç gözeneklerinde muhafaza eden eva tipli paspaslardan aldım.

Normalde internetten alıyordum ancak her zaman aldığım satıcıda 159'a uygun kesimini bulamayınca Ankara Plate Oto Paspas'da yaptırdım.

Fiyatlar internete oranla %10 civarında yüksek olsa da araç üzerinde ölçü alıp deneyerek kesim yapıldığından ''cuk'' oturdu. Bundan sonrası için de kesinlikle kendilerini tercih edeceğim.

Fotoğraflar:

Ekli dosyayı görüntüle 56481

Ekli dosyayı görüntüle 56482

Ekli dosyayı görüntüle 56483

Ekli dosyayı görüntüle 56484

Logo değişiminden sonra fotoğraf paylaşmamışım, yanlara da Alfa Romeo klasiği olan ''quadrifoglio verde'' alıp taktım.

Ekli dosyayı görüntüle 56485

Ekli dosyayı görüntüle 56486

Şuanlık mutlu mesut binmeye devam ediyoruz.

Bidondaki kılcal çatlaktan ötürü su eksiltmemiz var, muhtemelen yağ bakımını erkene çekerek yakın tarihte hem genel bir bakım hem de bidonu hallettireceğim.

Şimdilik bu kadar, mutluyuz.
Maşallah nazar değmesin çok güzel devam ediyorsun çokta rengi falan yakışıklı araba :)

Paspaslara tek kızan olmadığımı bilmek güzel oldu :D @Toprak Sağolasın :D