Kardeşim sıfır pilot sport 4 lastik aldım. Onları söküyorum -50k ahaahahahEkli dosyayı görüntüle 29556
Tek kalemde 50.000 de düşmezsin ya. Şahsi fikrim daha da düşeceği yönünde
Yarın 800 olurEkli dosyayı görüntüle 29556
Dünya'da dövizden bile daha değerli tek şey Passat'tır. Hey maşaallah baksana fiyatta ki dalgalanmalara. Dolar/Euro bile bu denli yükselip düşmüyor. Hızına yetişemiyoruz Passat reis.Ekli dosyayı görüntüle 29556
Borsa İstanbul'a girmelerini bekliyorumDünya'da dövizden bile daha değerli tek şey Passat'tır. Hey maşaallah baksana fiyatta ki dalgalanmalara. Dolar/Euro bile bu denli yükselip düşmüyor. Hızına yetişemiyoruz Passat reis.
Bu konunun bu kadar uzamasının en büyük sebebi atılan saçma başlık 1.2 m luk passat nedir ya doğan Kabak videosu mu bu düz Passat GTE yazılsa ya da eğer başlıkta vurgu yapılmak isteniyorsa Elektrikli Passat!-Passat GTE yazılsa bu konu bu kadar uzamazdı
Uzamasını istiyoruz zaten yoksa izlenmez ki.Bu konunun bu kadar uzamasının en büyük sebebi atılan saçma başlık 1.2 m luk passat nedir ya doğan Kabak videosu mu bu düz Passat GTE yazılsa ya da eğer başlıkta vurgu yapılmak isteniyorsa Elektrikli Passat!-Passat GTE yazılsa bu konu bu kadar uzamazdı
Özellikle başlıktaki para yüzünden gereksiz uzamasından bahsediyorum yoksa tabiki amaç yayılması ama otopark için güzel bir başlık olmamışAmaç zaten konunun bir çok yere yayılması ve uzatılması
Konu yayılıp uzayabilir fakatAmaç zaten konunun bir çok yere yayılması ve uzatılması
Konu yayılıp uzayabilir fakat
Passatın içine oturup yayılıp ayaklarını uzatma zevkini herkes tadamaz
O diz mesafesi...
O ortapedik döşemeleri ...
passatı savunacak koyu vagcı olsa reyting rekorları kırılacak ama forumdan tek tek göçüp gittilerUzamasını istiyoruz zaten yoksa izlenmez ki.
Sinan abi brezilya dizisi çeksinUzamasını istiyoruz zaten yoksa izlenmez ki.
Konu yayılıp uzayabilir fakat
Passatın içine oturup " yayılıp " ayaklarını " uzatma " zevkini herkes tadamaz
O diz mesafesi...
O ortapedik döşemeleri ...
Var bir planlarSinan abi brezilya dizisi çeksin