1.6 litreye Kadar En İyi Dizel Motor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BilginGokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BilginGokay

Ziyaretçi
En iyisini bulmak biraz zor olabilir ama en makul olanı sizce hangi motor ?

1.5 dci, 1.6 dci, 1.6 cdti, N47D20(116d'deki motor) bunlar hoş motorlar aklıma gelmeyen ve bilmediklerimde var illaki.

Son düzenleme:
Özgür güneşte 1.6crdi var ve baya iyi harbiden iyi 4 kişi kayışta gazladık baya gidiyordu sevdim

En iyi olarak piyasada Renault DCi motorları üstüne yok. 1.6 modelini kullanma şansım oldu. Kocaman Nissan Xtrail, tork konverterli CVT şanzımana rağmen 5,5 litre dizel yaktı.

1500 devirden itibaren torkunun %80 nini veriyor. 5200 devir çevirebilecek kadarda yüksek teknolojisi var. Şu broşürü ve paylaştığım video sana çok fazla bilgi vericektir.

http://www.powertrain.renault.com/a...ure_engine_new/Brochure_1600_dCi_MAJ_2014.pdf

Savurgan olması dışında her anlamda Crdi, özellikle sesi ve sessizliği.
Dci yakıt tüketimi konusunda lider orası ayrı, fakat Dci' ın sessiz olduğunu söyleyen arkadaşlara bir kutu kulak çöpü hediye etmek istiyorum. :D
Benim bindiğim Dci' lar bildiğin traktördü çünkü. Az önce bir Kadjar videosu izledim hakikaten traktör hiçbirşey değişmemiş.

Ford'un 1.5 tdci iyi diyebiliyorum, eski bir fiesta kullanmıştım oldukça iyi gidiyordu, bunun dışında 1.6 tdi da oldukça iyidir. A1 tdi sportback kullandım o da oldukça iyiydi. Tabii bunlar b segmenti araçlar, kasa büyüyünce ne olur bilmiyorum, 2.0'a çıkmak gerekebilir.

sağlamlık ve performansıyla 1.6multijet, düşük tüketimiyle dci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...