1 kuruşluk benzin zamları dikkatinizi çekti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Vallahi fark etmek çok zor, gece 12 de benzin almasaydım fark edemezdim. Girdim benzinliğe, xxxxx liralık abicim dedim, abi zam geldi bekleticem, peki, neyse koydu benzini, 7.06 tl/l, panoya bakıyorum 7.05, ilginç falan dedim, ulan 2 gün sonra geldim, yine abi zam var, dalga geçiyolar resmen artık. Bide eskiden katkılı-katkısız arasında 2-3 kuruş olurdu, şimdi 5-6 kuruş olmuş, çıldırtacaklar adamı. Bayiden bayiye farklılık var sanıyodum 2-3 kuruş bildiğin her gün min seviyede zam yapıyorlar. İyice kısık ateşte fark ettirmeden pişiriyorlar bizi, son 3 yılda her şey 2 ye katlandı. Peki nereye kadar sürecek bu minik minik sonu gelmeyen fakirleşme?

Aynı durum benim aldığım istasyonda da oldu (Shell-Merter/İstanbul). 2 hafta önce 6,89'du, sonra 90'ı gördüm en son 91'di.
@tyln 'da aynı durumdan şikayetçiydi. Genel olarak shell'in politikası bu herhalde. İnternet sitesinde de bu durumu görmek mümkün.

Ben de farkettim shell de ama bunun yasal bi dayanağı var muhtemelen yoksa canımız hükümetimiz bu ara gereksiz zamlara ceza yazıyor bol bol haberlerde gösteriliyor bu durum da

yuh, ar yu fakin kidın mi?
dc6b01a8273d05e382a07c8713d2ec2dabeadcc7.gif

d06ef915ad8443451c7f05c78707b654.jpg

Google'da bulduğum örnek

Son düzenleme:
Antalya Manavgat POgaz 3.52, 170 kusur km sonra isparta 3.98 ispartada gaz benzin mazot hepsi daha pahali anlamsız bir şekilde
Lpg zaten aynı şehiri bırakın yan yana yerlerde bile aşırı farklı. Burda opetin biri 3.64e 100metre ilerisindeki total 3.29a veriyo totalin gaz hem bi tık daha çok yol yapıyo hem de motor daha rahat çalışıyo opette rolanti sapıtıyo hep

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lpg zaten aynı şehiri bırakın yan yana yerlerde bile aşırı farklı. Burda opetin biri 3.64e 100metre ilerisindeki total 3.29a veriyo totalin gaz hem bi tık daha çok yol yapıyo hem de motor daha rahat çalışıyo opette rolanti sapıtıyo hep

Millet 3.29 a gaz alırken ben burda 4 TL ye mi alıyorum? ALLAH SEN BİLİYORSUN DURUMU YARABBİ

Yol 3.29a pek almıyoruz 3.22ye po var ordan fullüyoruz genelde ama ben pek beğenmiyorum o gazı abim alıyo ucuz diye

Benim usta da chevrolet e biniyor pogaz dan başka yerden alma dedi harbiden bagajdan baktığım zaman gösterge düşmüyor kaç gündür kısa mesafelerde biniyorum soğuk havada. Bir gaz alayım o zaman bakcam duruma

Benim usta da chevrolet e biniyor pogaz dan başka yerden alma dedi harbiden bagajdan baktığım zaman gösterge düşmüyor kaç gündür kısa mesafelerde biniyorum soğuk havada. Bir gaz alayım o zaman bakcam duruma
Ben bi kere farklı bi po dan 70 liralık gazla 55km yaptım da o günden beri güvenemiyorm pek (2.25 falandı o zamanlar lpgnin litresi) Go istasyonlarındaki gazlar ds genelde iyi oluyo tam hatırlamıyorum da markasını