Merhabalar,
Annemle babami sonunda polonyaya yerlesme konusunda ikna ettim. Bebek koltugu + 4 kisi panameraya sigma sansimiz olmadigindan 5 kisilik bir arac bakiyorum. %90 sehirdisi uzun yolda kullanilacak. Yeni arac alinacak, 2021 de piyasaya gelmesi muhtemel modelleri de dikkate alabilirim, araci satin almak icin acelem yok.
Butce 120 bin euro +- 20 bin euro
Tesla dusunmuyorum, uzun yolda sarj sorunu hosuma gitmiyor
7 kisilik SUVlar kriterlerimi karsiliyor ama arka koltukta 3 kisi oturabilirse daha pratik olacak, 6-7. koltuklar bagaji cok isgal ediyor.
Listeyi guncelliyorum:
Land Cruiser - sadece dizel satiyorlar, ellerinde mevcut, test imkani var ama dizel istemedigimden elendi
Audi A6 - koltuk ihtiyacimizi karsilamiyor, elendi
Onem sirasina gore kriterlerim:
- 5 kisilik olmasi
- konfor (yalitim, sessizlik, suspansiyon kalitesi)
- 2.0 - 3.0 litre motor benzinli (hibrit olabilir, elektrikli araclarla ilgilenmiyorum)
- tercihen awd
Annemle babami sonunda polonyaya yerlesme konusunda ikna ettim. Bebek koltugu + 4 kisi panameraya sigma sansimiz olmadigindan 5 kisilik bir arac bakiyorum. %90 sehirdisi uzun yolda kullanilacak. Yeni arac alinacak, 2021 de piyasaya gelmesi muhtemel modelleri de dikkate alabilirim, araci satin almak icin acelem yok.
Butce 120 bin euro +- 20 bin euro
Tesla dusunmuyorum, uzun yolda sarj sorunu hosuma gitmiyor
7 kisilik SUVlar kriterlerimi karsiliyor ama arka koltukta 3 kisi oturabilirse daha pratik olacak, 6-7. koltuklar bagaji cok isgal ediyor.
Listeyi guncelliyorum:
Land Cruiser - sadece dizel satiyorlar, ellerinde mevcut, test imkani var ama dizel istemedigimden elendi
Audi A6 - koltuk ihtiyacimizi karsilamiyor, elendi
- Ford Explorer - 3 litre V6 Plugin hybrid, motor olarak suan favorim bu diyebilirim.
- Highlander Hybrid- 2.5 litre 4 silindir rav4deki motor, LC bakarken yeni birsey ogrendim Highlander hybrid gelecekmis, listeye ekledim
- Lexus RX L - 3.5 Litre V6 motor , ama ellerinde RX modeli var sadece. beklerseniz ayarlayabiliriz dediler.
- GLS 450 4MATIC - 3 litre 6 silindir, arac gittigim showroomda yoktu, kataloglardan guzel gorunuyor, test araci talep ettim beklemem gerekecek.
- bmw X5 - X7 xDrive40i- 3 litre 6 silindir daha onceden bildigim motor, X5'i biliyorum ama X7'yi de gormek istiyorum
- Q7 - Q8 - 55TFSI , 3 litre V6 sanirim, satis elemani motorundan bihaber
- XC90 - 2 litre Plugin hybrid, ellerinde bolca mevcut, yakinda test edecem
- Discovery - Benzinli modeli 2 litre 4 silindir
Onem sirasina gore kriterlerim:
- 5 kisilik olmasi
- konfor (yalitim, sessizlik, suspansiyon kalitesi)
- 2.0 - 3.0 litre motor benzinli (hibrit olabilir, elektrikli araclarla ilgilenmiyorum)
- tercihen awd
Moderatör tarafında düzenlendi: