Yaklaşık 195 km hız ile yapılan bir test. Altınızda BMW de olsa Audi de olsa farketmez. Yüksek hız ölümdür.
Not: Test 3:09'da başlıyor.
Not: Test 3:09'da başlıyor.
Evet.ncap testleri 64 ile yapılıyordu yanılmıyorsam
Yalnız 4g ağır hasar vermez böyle bir hızdan 0 kmh'ye bir anda düşmek çok daha büyük bir G kuvveti oluşturur.Çarpışma anında zaten 4g kuvvet etki ediyomuş araba yamulmasa bile içerde insan kendiliğinden yamulur
Videoda öyle duydum gibi yanılmış olabilirim sıkmış olmayayımYalnız 4g ağır hasar vermez böyle bir hızdan 0 kmh'ye bir anda düşmek çok daha büyük bir G kuvveti oluşturur.
bence hangi araba olursa olsun dümdüz olurYalnız iyi bir suv bu hızda vursa böyle yamulacağını sanmıyorum. Tabi ölüm kaçınılmaz gibi 195 km/h nedir![]()
Üzülmeyin hocam onun yerinde başka araçta olabilirdiAyıp yemin ediyorum gördükçe içim acıyo yazık günah arabayı aldığımdan beri hep youtube da denk geliyorum zaten![]()
Üzülmeyin hocam onun yerinde başka araçta olabilirdi![]()
Bir daha aklınıza gelirse başka şeyler düşünmeye çalışınBir kaç kere o hızlarda bu video geldi aklıma istemsiz yavaşladım epey etkili oluyor![]()
Ben "4 hundred G" gibi duydum. Ama 400 G çok fazla.Çarpışma anında zaten 4g kuvvet etki ediyomuş araba yamulmasa bile içerde insan kendiliğinden yamulur
Fourtydir belkiBen "4 hundred G" gibi duydum. Ama 400 G çok fazla.
400 G demiş.Normal bir değer o hız için.İnsanı anında öldürebilir,ancak böyle bir durumda sadece birkaç saniye sürdüğünden öldürmeye yeter mi, bilmem.Fourtydir belkiingilizcesi iyi olan biri aydınlatsa bizi
Aman dikkat et başkanBir kaç kere o hızlarda bu video geldi aklıma istemsiz yavaşladım epey etkili oluyor![]()