bütçemiz 120-130k dizel otomatik güzel bir öneriniz varmıdır
Zaten vag grubunda bir rakibi de yok üstüne üstlük qq da iyi bir araba değil yani diiiizel oto da başı çeker 3008Dizel otomatikse 3008 bence en iyisi
Zaten vag grubunda bir rakibi de yok üstüne üstlük qq da iyi bir araba değil yani diiiizel oto da başı çeker 3008
Bence fark ederVag grubunda rakibi de olsa fark etmez 3008 en büyük rakibi Tucson onunda dizel otomatik 2.0 motorla geliyor.
Bence fark eder
Ben zaten tiguan için konusmadim ve şu an ki 1.6 tdi iyi değil zaten 1.5 yeni tdi a bakmak gerek.İnsanların fikrini bilemem ama 2.0 dizel 150 bg 350 tork ile 120 den sonra çekişte zorlanan bir aracı 1.6 dizel 120 bg 250 tork ile düşünemiyorum
Ben zaten tiguan için konusmadim ve şu an ki 1.6 tdi iyi değil zaten 1.5 yeni tdi a bakmak gerek.
Yeni motorları bekleyin...Ateca,Tiguan,Kodaiq var şimdi
Ateca nasıldır bilmiyorum
Tiguan çekişte problem var
Kodiaq tiguandan da ağır çekiş ona göre daha da kötü olacak
Geriye ne kaldı?
Yeni Golf ile çıkacak deniliyor yeni Golf te 2018 doğru mu çıkıyordu?Yeni motorları bekleyin...
Kasım da la motor show da tanıtılacak.Yeni Golf ile çıkacak deniliyor yeni Golf te 2018 doğru mu çıkıyordu?
Kasım da la motor show da tanıtılacak.
130 beygir 300 tork gelecek bence yada 130 beygir 320 tork bir motor gelecek sizin dediğiniz gibi gelirse millet billur geçer vag ile.Tahminimce 120 bg 270 torklu bir motor gelicek sizce?
130 beygir 300 tork gelecek bence yada 130 beygir 320 tork bir motor gelecek sizin dediğiniz gibi gelirse millet billur geçer vag ile.