eren bey 3008 dısında hangi araçları test ettiniz.sizi tekrar 3008 almaya iten neden neydi.eski 3008 deki şikayet ettiğiniz konular nelerdi yeni 3008 de bu sorunlar devam ediyormu.tuscon,tiguan,QQ yi secmeninizin nedeni neydi.iyi akşamlarHocam bende 3 yıldır 3008 kullanıcısıyım ve yeni aracında siparişini verdik bekliyoruz. ay sonu gelecek inşallah. bende bir çok defa aracın testini gerçekleştirdim sürekli gittim geldim. sonunda 1.6 dizel otomatik allure da karar kıldık. araçla ilgili merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim.
eren bey 3008 dısında hangi araçları test ettiniz.sizi tekrar 3008 almaya iten neden neydi.eski 3008 deki şikayet ettiğiniz konular nelerdi yeni 3008 de bu sorunlar devam ediyormu.tuscon,tiguan,QQ yi secmeninizin nedeni neydi.iyi akşamlar
İstanbulda yaşıyorsanız , düşük tüketim sizin için çok önemli ise , aracın kasa yenilemesi çok da önemli değil ise QQ ; daha güçlü ve daha iyi hızlanan araç isterseniz , nispeten sakin bir yerde iseniz , çift kavrama vitesi seviyorsanız Tucson Turbo. (1.6 T-GDI ELITE 4X2 DCT Kum Beyazı kullanmaktayım , çok memnunum.)TTucson 1.6 GDI ELITE OTM İle Tucson 1.6 T-GDI ELITE 4X2 DCT arasında 12 bin tl fiyat farkı var t-gdı nin tek farkı turbo motor olması .bunun için bu farkı vermeye değermi.değerse Tucson 1.6 T-GDI ELITE 4X2 DCT ile nisan 1.2 benzinli x-tronic a/t platinum premium aynı fıyata sahip hangisini almalıyım
Hayırlı olsun. Resim paylaşırsanız sevinirimArkadaşlar ben de Tucson 1.6 T-GDİ Elite Plus DCT Red Pack 4x4 aldım.İki hafta oldu.120 ye aldım.Bagaj havuzu hediyeli.Almam da otopark ekibinin yaptığı test çok etkili oldu.Kendilerine çok teşekkür ederim.Sağolun varolun.Fiyatını sonuna kadar hak eden bir araba.Herkese kazasız belasız günler dilerim.