Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben araba alacağım ve karasızım. Bütçem 140.000₺ civarı. İkinci el alacağım. Otomatik vites olan performansı fena olmayan ve de fazla yakmayan araba önerilerinizi bekliyorum. Not: Gençlere hitap etmesi lazım
aga arabaya 140 bin verip nası 218i ye yakıtı çok denir anlamıyorum(az yani bide), 80 binlik arabaya biniyom yakıt şeyimde değil. Ne yakıtmış arkadaş, herkesin tek derdi yakıt, ha bide 25 kuruşluk poşet
Bu araçların yakıtları sizi üzüyorsa o zaman 1.6 dizel araçlara bakacaksınız... başka çareniz yok... belki bmw 116d veya A3 Tdi, bence piyasa şartlarında en mantıklı seçimler olur... 0 olsun derseniz o zaman dolu bir Leon da olur... dediğiniz gibi görece genç işi, özellikle bmw ve audi gayet kaliteli araçlar...
Daha eski 320d veya 2.0 tsi lara da bakamayan n, onların açabileceği farklı maliyetlerde sizi çok üzer...