KAPALI 150 Bin TL'ye Araç Seçimi A3 - 1.18İ - CLA180

Akınn

Düz Yol Gazcısı
13
23
Marka
Audi
Arkadaşlar daha öncedende buna benzer bir soru sormuştum ancak şuan bu 4 aracın arasında kaldım sizce tercihim fiyatlarıda dikkate aldığımızda hangisi olmalı
Audi a3 1.0 tfsi sedan 2017 dynamic +led stop,geri görüş 135.000tl(30.000KM)
Bmw 118i 2015 model m direksiyon+önpark 130-140 bin tl(40-50 bin km)
Mercedes cla 180 veya 200 2015 model orta paketleri led farlı olanlar (60-80 bin km) 145.000-150.000 tl
Bu araçları üniversiteye giderken alcağımı ve yaklaşık 5-6 sene kulanacağımıda dikkate alırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Cla 200 un 8sn altinda 0-100 degeri var. Performans olarak yeterli gelmiyorsa yasiniza verebilirim sadece. A3 sedan ile kiyas kabul etmez.

Bakis aciniza gore benim kelime daarcigim bitti :) herkes herkeze tokat pesinde anlasilan.
180d den bahsediyorum ben, diğer arkadaşlar da ondan bahsediyordur muhtemelen. Şahsen benim benzinlilerine lafım yok beğeniyorum.

Aslında 180d de yeterli sayılır ama fiyatına göre baktığım zaman saçma geliyor bana

Hepsinin fiyati sacma zaten, ne tekim mercedes. Bmw yada audi de asagi kalir sacmalikta degil.

Konu sahibi arkadas cla180-200 yazamis. Cimbizla aradan 180i secmeye gerek yok :) dedigim gibi maksat tokatlasmaksa denk arac 200 olan zaten. 180d baska bir beklentiye hitap ediyor.

Ayni sekilde a3 teki tdi da aman aman degil. İnsan dizele neden biner?
Normalde dusuk devirdeki torku icin biner ama ulkemizde daha az yaktigi icin biniliyor :)

Devir ceviremiyen bir aracla neden tokaslasmaya giresinki zaten sacama degilmi :)

Cla 200 candir oyle diyim.

Hepsinin fiyati sacma zaten, ne tekim mercedes. Bmw yada audi de asagi kalir sacmalikta degil.

Konu sahibi arkadas cla180-200 yazamis. Cimbizla aradan 180i secmeye gerek yok :) dedigim gibi maksat tokatlasmaksa denk arac 200 olan zaten. 180d baska bir beklentiye hitap ediyor.

Ayni sekilde a3 teki tdi da aman aman degil. İnsan dizele neden biner?
Normalde dusuk devirdeki torku icin biner ama ulkemizde daha az yaktigi icin biniliyor :)

Devir ceviremiyen bir aracla neden tokaslasmaya giresinki zaten sacama degilmi :)

Cla 200 candir oyle diyim.
Ben zaten benzinli kullanıcısıyım. Zamanında dizel aracımız varken de derdim yakıttı. Ama şimdi yola çıktığımız zaman birçok dizel kullanıcısı torkuna güvenip yarım devir çeviren arabasıyla bizle uğraşmak isteyebiliyor, Allah var güzel yürüyen dizeller de var. Ben (şahsi tercihtir tasarım göreceli sonuçta) CLA yerine A isterim. Yanlış hatırlamıyorsam geçen günlerde bi konuda yine konuşulmuştu o zaman baktığımda A serisi daha ucuzdu. Benim için daha makul olurdu büyük ihtimal ve A3-1 serisi-A serisi olarak karşılaştırırsak A yı seçerdim

2016 olarak dusunursek a200, cla200 den daha hizli degil, ustelik daha kucuk. Arka hacimde daha dar.

Hem sedan hem performans tam turkiye arabasi CLA :)

Diğer mesajları yargılamıyorum da, şu mesajda arka hacim cla'dan az yazdığınızda kesinlikle kanaat getirdim, bu arabalara binmemişsiniz. :)
Fotograf var, atayim mi?

Ek: Bu arada az once teknik cizimlerime baktim iki aracinda, ikisininde arka koltuk sirt diz mesafesi 69cm mis yani ayni. Bana A serisi daha klostrofobik geldi.

Bas mesafesinden bahsetmedim bile.

Son düzenleme:
İtham etmek? Neyle? Utanmazlık neresinde ayrıca? Yanlış bilginin doğrusunu söyledim. İstersen CLA'nın arkası daha geniş diye bil,ama insanları yanlış yönlendirme yeter.

Ne demisler.. anlattigin karsindakinin anladigi kadardir. Tenezzul edip sana cevap yazmam. Kendimi ifade etmis olayim, okuyana mahcup olmiyim bayram vakti.

İtham.. guzel turkcemizde suclu gorme yada suc yukleme anlamina geliyor, yani "sen bu araca binmemissin" demen gibi. Tanimadigin insanlari yalancilikla suclarmisin sıkca?
Hadi bunu gectik..

Utanmazlik.. zaten bunun anlamini biliyorsundur. Nerde olduguda "itham" zaten basli basina utanmazliktir. Kaldiki yok "poster yap eve kargolat" felan da tanimadigin kisilerle kullanilacak usluplar degil. Bunun edeblice oldugunu idda etmeyeceksindir sanirim. Beni tanimazsin etmezsin.

Kaldiki ortada yanlis bile yokken benim yanlisimi duzeltmek sana mi dustu. Derdin yanlisimi duzeltmek olsa uslupluca yapardin zaten. İki aracta ayniymis onceki mesajima zaten ek yapmisim.

Ben yonlendirme yapacak pozisyonda degilim, herkes gibi teknik veya sahsi fikirler bilgiler paylasiyoruz. Komiksin.. sanki benim yorumumla konu sahibi 150bin lik arac aldi ve suan cok pisman :)

Ne diyim bilemedim. İyi bayramlar diyim bari forum ahalisine, bana bu yakielsir.

135 bine A3 1.0 tfsi alacağınıza 1.4 tfsi ya da 1.6 tdi bulabilirsiniz.Veya 1.0 tfsi design bulabilirsiniz ki daha dolu olur.O fiyat 1.0 A3 e çok fazla.