16-17 Eylül İntercity Pist günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Pist günü benim için çok güzel geçti, fakat erken ayrılmak canımı biraz sıktı. Daha geniş zamanda tekrar gitmek isterim.
Biraz vasat oldu ama, güneşin altında hem ben hemde telefon yandığı için çekebildiğim bir kaç sahneyi youtubeye ekledim.
Ayrıca ortam hiç 67 beygirlik İ10 ile piste gireecek bir ortam değil. Tribundeki insanlara Dalga konusu olur :)

Merhaba
Pist günü benim için çok güzel geçti, fakat erken ayrılmak canımı biraz sıktı. Daha geniş zamanda tekrar gitmek isterim.
Biraz vasat oldu ama, güneşin altında hem ben hemde telefon yandığı için çekebildiğim bir kaç sahneyi youtubeye ekledim.
Ayrıca ortam hiç 67 beygirlik İ10 ile piste gireecek bir ortam değil. Tribundeki insanlara Dalga konusu olur :)

67 beygirlik i10 da gayet rahat girebilir bu piste. Asıl dalga konusu altında etiket arabası olup piste hava basmaya gelen bilinçsiz kullanıcılar oluyor. Bundan önceki pist gününe katılmıştım, altımızda Honda Civic RS vardı, otomobili Burak Ertem kullanıyordu..Piste çıktığımız E92 M3 ve onun gibi bir çok araçtan daha iyi tur zamanı yapmıştık
Şunu öğrendim ki ; altındaki aracın çok güçlü olması eğer direksiyonunda sağlam bir kullanıcı yoksa pistte o kadar da işe yaramıyor
Ve pistteki en önemli şey istikrar, tur zamanlarının birbirine yakın olması..Aracın hangi çizgide gideceğini bilmek

Merhaba

200-300 beygirle girip doğru düzgün tur atamayanlar utansın abi. Sen gir i10la tadını çıkar

Arkadaşlar 17sinden bir iki kaydım var ama bunları düzenlemek için bir uygulama önerebilir misiniz? Apple cihaz kullananlar giriş seviyesi düzenlemeler için imovie öneriyor ama ben tabi Apple cihaz kullanmadığımdan ne yapacağımdan habersizim. Ses kısıp yükseltme kesme ve muhtemelen picture in picture yapabileceğim bir yazılım arıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 17sinden bir iki kaydım var ama bunları düzenlemek için bir uygulama önerebilir misiniz? Apple cihaz kullananlar giriş seviyesi düzenlemeler için imovie öneriyor ama ben tabi Apple cihaz kullanmadığımdan ne yapacağımdan habersizim. Ses kısıp yükseltme kesme ve muhtemelen picture in picture yapabileceğim bir yazılım arıyorum.
ben adobe premiere pro kullanıyorum ama pek giriş seviyesi bir program değil. Bir de çok nadir kullandığımdan hala her açtığımda yaptığım şeyleri baştan öğreniyorum :D

Ben işimi Core Video Studio ile çözüyorum.. Adopbe premier den çok çok daha basit

QpJZvZ.jpg

tamamdır teşekkürler, corelden başlarım adobe öğrenmesi yapması falan zaman alır şimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...