Biz de Tdi ile gelelim kardeşi olarakAksilik çıkmazsa GOLF R ile pistteyiz.
Kazasız, belasız sürüşler dilerim.Haftaya cumartesi günü pistteyüm arkadaşlar. Tüm eşe, dosta duyurulur.
Kazasız belasız gazlamalar abiHaftaya cumartesi günü pistteyüm arkadaşlar. Tüm eşe, dosta duyurulur.
Merhaba
Pist günü benim için çok güzel geçti, fakat erken ayrılmak canımı biraz sıktı. Daha geniş zamanda tekrar gitmek isterim.
Biraz vasat oldu ama, güneşin altında hem ben hemde telefon yandığı için çekebildiğim bir kaç sahneyi youtubeye ekledim.
Ayrıca ortam hiç 67 beygirlik İ10 ile piste gireecek bir ortam değil. Tribundeki insanlara Dalga konusu olur![]()
Merhaba
Pist günü benim için çok güzel geçti, fakat erken ayrılmak canımı biraz sıktı. Daha geniş zamanda tekrar gitmek isterim.
Biraz vasat oldu ama, güneşin altında hem ben hemde telefon yandığı için çekebildiğim bir kaç sahneyi youtubeye ekledim.
Ayrıca ortam hiç 67 beygirlik İ10 ile piste gireecek bir ortam değil. Tribundeki insanlara Dalga konusu olur![]()
ben adobe premiere pro kullanıyorum ama pek giriş seviyesi bir program değil. Bir de çok nadir kullandığımdan hala her açtığımda yaptığım şeyleri baştan öğreniyorumArkadaşlar 17sinden bir iki kaydım var ama bunları düzenlemek için bir uygulama önerebilir misiniz? Apple cihaz kullananlar giriş seviyesi düzenlemeler için imovie öneriyor ama ben tabi Apple cihaz kullanmadığımdan ne yapacağımdan habersizim. Ses kısıp yükseltme kesme ve muhtemelen picture in picture yapabileceğim bir yazılım arıyorum.