1600 TL YE KADAR AKILLI TELEFON TAVSİYE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuperB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperB

Elit Apaçi
56
max 1600 tl "ye kadar akıllı telefon bakıyorum fiyat/performans açısından alınabilecek telefon bakıyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var...

Ne alınır tam bilemem ama eğer lg g3 - g4 alacaksan ikinci kere düşün forumlarda yazılanlar şikayetler falan pek hoş durmuyor.

LG G3 kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum çok oyun oynayan veya telefonu kurcalayan biri degilim. En fazla müzik dinlerken internete giriyorum. İhtiyaç karşılıyor fiyatıda ucuz

Kesinlikle Xiaomi Mi 5. 1400 liraya Snapdragon 820 işlemcili başka telefon yok, Miui arayüz de yağ gibi akıyor.

İyi hoş diyorsunuzda sokağa çıkıp sorsan xiaomi yi bir kişide telefon markası olduğunu bilmez. Bu tür telefonların sar değeride yükek oluyor
Xiaomi telefondan bilgisayara hatta hava kurutucuya kadar pek çok şey üreten bir marka, Çin'deki merdiven altı üretim yapanlar ile karıştırmamak gerek. Mahalle arasındaki telefonculara sorsanız o ne diyeceklerdir ama teknolojiyi takip edenler tarafından Samsung ve Apple kadar biliniyor yani sahibinden gibi sitelerde rahatlıkla satabilirsiniz.

SAR değerine gelecek olursak 2 w/kg'a kadar güvenlidir. Bu telefonun sar değeri de 1 civarında olması lazım.

Xiaomi Mi5. İçindeki işlemci LG G5, HTC 10 gibi cihazlarda kullanılan Snapdragon 820 ve piyasada şu an daha iyi bir işlemci yok (Apple hariç). 1400 liraya garantili bir şekilde daha iyi bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.

Xperia z3 kullanıyorum z5 compact güzel telefon tavsiye ederim. Benim z3'te sevmediğim yönler kamerası fiyatına göre kötü renkleri gerçeğe yakın çekemiyor ekranda da renkler gerçeğe yakın değil(renk ayarı yapılabiliyor ben default ayar için konuşuyorum). Geri kalanında zorlayınca ısınmak dışında(snapdragon 810lar ısınıyor hepsi) bi eksisi yok şarjı kullanım yoğunluğuna bağlı 8-36 saat arası gidiyor.
Z5 compact parmak izi okuyan kilit tuşuyla biraz daha farklı kamerasıyla z3ten öne geçiyor. Almayı düşünürseniz sony mağazalarını arayın teknosa vatan gibi yerlerden 200 lira ucuza satıyorlar. Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Fiyat performansın dibi olan one Plus 3 alın rahat edin zenfone falan uğraşmayın. Eğer istemezseniz s6 edge yeşil renk ikinci el bu fiyatlara bulursunuz.

Performans olarak xiaomi mi5 bulabileceğin en mantıklı seçenek olacaktır fakat mi5'te şöyle bi durum var; çinliler içine chipset'i kurarken kendilerinin ve amerikanın kullandığı bandları esas alıp sınırlandırmışlar yani türkçe meali olarak mi5'in içindeki s820 800Mhz bandındaki 4G sinyallerini işlemiyor ve 800Mhz bandı da LTE(4G) için ülkemizde kapsama bandı olarak geçerken mi5'in desteklediği 1800 ise kapsama yapılan fakat kapasite gerekli olan yerlerde açılıyor. O yüzden telefonu kullanmaya başladığında 4G aktifken diğer telefonlara göre sinyal gücü bu sebepten daha düşük olacaktır ya da diğer telefonların zar zor 4G gördüğü yerde 3G'ye düşecektir. Almaya niyetli olanlar bu gibi bir durumla karşılaşınca bir problem olduğunu düşünmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...