18-19 MART ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONASI İZMİR GEZİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaserin

Profesör
246
30
Gerekli katılım sağlanırsa 18 Mart Gece 03:00 gibi İstanbul'dan çıkalım gidelim diyorum. Otel ayarlarız 1 gece kalırız pazar akşamı dönüş yaparız. Ciddi olarak düşünenler olarak whatsapp grubu kurabiliriz. Organizasyon detayları aşağıdadır.
@sinan reis sen ne dersin bu işe?

18 Mart Cumartesi günü 10:00-15:00 saatleri arası gerçekleştirilecek sıralama turlarıyla başlayacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim, 19 Mart Pazar günü Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10:00-16:00 saatleri arasında ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenecek.

15 yıllık bir aranın ardından düzenlenen organizasyon, drift gösterileri, motosiklet akrobasi gösterileri, Red Bull ralli simülatörü ve Retro Rally Sergisi gibi etkinlikler ile renklenecek. Ayrıca İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotlar da piste çıkarak organizasyona renk katacaklar.

Ücretsiz olarak izlenebilecek etkinlik kapsamında, 2 gün boyunca izleyenler arasından belirlenecek şanslı isimler, drift pilatlarının sağ koltuğunda unutulmaz bir deneyim yaşamaya hak kazanacaklar.

 
Pazar günü büyük ihtimal müsait olamayacağım ama cumartesi günü pistteyim. Geleceklerle görüşmek üzere...
 
Ben İstanbuldayım fakat bu haftasonu çok yoğun olacağım için gelemeyeceğim. Kim bilir ne güzel bi organizasyon olacaktır.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ardaserin
Yakıt masrafı 250 tl, Otelin en ucuzu kahvaltı dahil 80 tl. 2 gün için 5 öğün yemek yense Mcdonald mangal burgerler 15 tl. 75 tl en az yemek parası. En optimum hali ile 1 kişi kendi arabası ile 400 tl. Benim arabam Şöför ile 5 kişi alır, ama 4 kişiden fazlası uzun yolda haramdır. 250 liralık yakıt masrafını 4'e bölersin buda 62 lira eder. Yani katılımcı olarak kişi başı maliyet en az 220 tl oluyor.

1 araba + 4 kişilik yemek + otel masrafları = 848 tl fix fiyat.

Kır pidesi tanesi 2 liradan satılıyor. mangal burger yerine kır pideside yenebilir.
 
@istanbul bu hesaplarına bayılıyorum abi ya :D bu gidişle gelen olmayacak gibi ama bakalım.

Bu neki, tanesini 58 kuruştan Premium Care 3 bebek bezi almaya çalışıyorum.. bonus ile benzin dolduruyorum, Bimde indirimli unibaby ıslak havlusu varmış, akşamda onu almaya gideceğim. Bim A101 Çağrı hepsini takip ediyoruz ... Çağrıda bebek bezlerinde indirim var. Bir eczane buldum 29 liradan mamayıda ordan alıyorum.

Ülkem ve hükümetim sağ olsun, :) takla ata ata taklacı vatandaş oldum :)
 
Ben kuşadasındayım sizlerden gelen olursa pazar günü bende gelebilirim buradan yakın sayılır :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: EmreKRC
Arkadaşlar plan yalan oldu anlaşılan yeterli sayıya ulaşamadık. Ben yine cuma akşamı psikolojime bağlı çıkıp gitmeyi düşünüyorum, gelmek isteyenler ulaşabilir peş peşe gideriz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
:) selamlar tanışma kısmına geçte olsa girip yazdım sinan reis e hem sürpriz hem moral olsun dıye şampiyonlar şampiyonasını bekledık.izmirdeyiz.nasıl olmuş?? topici gereken yere açalım .sinan da sormuştu yapılabilirmi diye vosvos a yan veren adam en iyisi bunu düşündük..baskıya hazır sıyah kapşonlu sweate basabiliyoruz..instagram hesabımızda onerokan35 eklemek isteyenleri bekleriz.otopark.com a sinan reise can feda emrinde pazar gunude o kupa için dibine kadar yanında olcam.gelenlerle tanışırızda
 

Ekli dosyalar

  • SİNAN EN SONU.jpg
    SİNAN EN SONU.jpg
    181.9 KB · Görüntüleme: 128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...