Arkadaşlar Kafamda bi kaç araba var fakat sizinde onerilerinizi almak istedim
önerebileceğiniz 2.el düşük km'de araç varmı ?
önerebileceğiniz 2.el düşük km'de araç varmı ?
Varsa 1.4 160 lık scirocco’n beklerim uzun yol kısa yol kaldıralım1)fabrika verilerine bakma
2)o aracı süren adama göre değişir boş yolda drag demiyoruz sonuçta
3)en az gördüğüm araç nedense 320i en fazla 320d
Neden saçmalık olsun,bence 140üstü ülkemizde güçlüdürBende en hızlısının 320i olduğunu düşünmüyorum hatta böyle bir motorun bir bmw de olması saçmalık , ama benim söylemediğim bir sözü ben söylemişim gibi çarptırıyorsun. Ben her sokakta yok diye bişey demedim. Ama bazı kişiler hayatında sadece 1.4 dizel arabadan başka arabaya binmemiş bana sanki lewis hamilton gibi konuşuyor. Bence 320i ülkemiz için performanslı bir araba ve hala diyorum çoğu arabalara tozunu yutturur.
Maalesef yok olsa stock bırakmamVarsa 1.4 160 lık scirocco’n beklerim uzun yol kısa yol kaldıralım
Yurt dışında 330i den aşağı binmiyorlar. 1.6 bmw ye binmekten şahsen ben pek memnun değilim. Ses yok , his yok , kilit alınamayan bir model tercihim dışıdır. İmkanım olsa 340i tercih ederimNeden saçmalık olsun,bence 140üstü ülkemizde güçlüdür
1.4 tsi 160lık scirocco seninkini çok rahat yer ama
His yok derken,hiçbirinde his yok,his isterseniz mclaren veya 2000model m5e felan binmeniz lazımYurt dışında 330i den aşağı binmiyorlar. 1.6 bmw ye binmekten şahsen ben pek memnun değilim. Ses yok , his yok , kilit alınamayan bir model tercihim dışıdır. İmkanım olsa 340i tercih ederim
Allah daha çok versinde,ellerinizdekinin değerini bilin,türkiyenin %80i o arabalara imrenerek bakıyolar.Yurt dışında 330i den aşağı binmiyorlar. 1.6 bmw ye binmekten şahsen ben pek memnun değilim. Ses yok , his yok , kilit alınamayan bir model tercihim dışıdır. İmkanım olsa 340i tercih ederim
Linea gibi 320d var yollardaBu bmw neden bu kadar ele düstü bir anda ya
Değişken oranlı direksiyon , m süspansiyon , kilit beni tatmin edecektir his olarak. Super Car lar ilgimi çekmiyor ben daha çok sedancıyımHis yok derken,hiçbirinde his yok,his isterseniz mclaren veya 2000model m5e felan binmeniz lazım
Halime bin şükür malıma kötü demedim. Ama yurt dışında asgari ücretle çalışan adamlar 330i ye biniyor dedim. Bizim ülkenin ekonomik sorunlar olduğu için fiyatı 50.000 tl olan arabayı 250.000tl alıyoruz vergi ile beraber o koyuyor.Allah daha çok versinde,ellerinizdekinin değerini bilin,türkiyenin %80i o arabalara imrenerek bakıyolar.
Yurt dışı dediğin amerikadır. Avrupada ben tr den olmayan 114d bile gördüm yani. 318 de görmüştüm.Yurt dışında 330i den aşağı binmiyorlar. 1.6 bmw ye binmekten şahsen ben pek memnun değilim. Ses yok , his yok , kilit alınamayan bir model tercihim dışıdır. İmkanım olsa 340i tercih ederim
Amerika , Almanya , Fransa , İngiltere ,Kanada. 114d olmadığını söylemedim, ama bir asgari ücretli istendiği takdir de 330i alabileceğini söylüyorumYurt dışı dediğin amerikadır. Avrupada ben tr den olmayan 114d bile gördüm yani. 318 de görmüştüm.
330i den aşşağı binmiyprlar yazmışsın da ondan dedimAmerika , Almanya , Fransa , İngiltere ,Kanada. 114d olmadığını söylemedim, ama bir asgari ücretli istendiği takdir de 330i alabileceğini söylüyorum
damat gıbı olmusun dayı vallaAmerika , Almanya , Fransa , İngiltere ,Kanada. 114d olmadığını söylemedim, ama bir asgari ücretli istendiği takdir de 330i alabileceğini söylüyorum
Azıcık araba seven adam 330i den aşağı binmek istemezse binmez. Öyle bir opsiyonu var en azından. He beni şuradan şuraya gotursunculer 114d ye biniyor. Bu forumdaki herkes şansı olsa 330 340 dan aşağıya binmez. Onu belirtmeye çalışmış knk330i den aşşağı binmiyprlar yazmışsın da ondan dedim
Değişken oranlı otoparkın test ettiği m235i di heralde onda var öyle ahım şahım hisli değil ama çok farklı bişeyDeğişken oranlı direksiyon , m süspansiyon , kilit beni tatmin edecektir his olarak. Super Car lar ilgimi çekmiyor ben daha çok sedancıyım