KAPALI 180-200.000tl Bandında Alınabilecek 2.el LÜKS Segment araçlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

powerplayy

Asfalt Kurutucu
51
Arkadaşlar Kafamda bi kaç araba var fakat sizinde onerilerinizi almak istedim
önerebileceğiniz 2.el düşük km'de araç varmı ?
 
Başka önerilecek bi araba bulamadım ben. Jaguar baktım, eski kasa XF'ler var yenileri uçmuş, Audi A6, A5 baktım fiyatlar uçuk kaçık yine. S90 baktım o da hüsran. Yani; lüks segmentten bir tek BMW 3, 5 serileri kalıyor. Bana soracak olursan ben dopdolu E180 düşünürdüm. Şanzımanı da zerre umurumda olmazdı zira o araç performanslı kullanıma yönelik bi araç değil. İstediği kadar yavaş atsın vitesi. Ki çok yavaş, dediğiniz gibi de çöp değil bence. 1 hafta deneyimledim. Geçişler yavaş, bunun sebebi konfora yönelik olması. Sarsıntı, titreme, yokuşlarda kafayı yeme gibi sorunlar da yaşamadım. Bana kalırsa motor kötü, şanzıman daha da göze batıyor. 2 litre 160-200 beygir bi motor olsaydı daha güzel olurdu.

Sıfır olarak gider benzinli 3008 alırdım herhalde. Böyle bakır renkli, GT-Line bir 3008... İçine her binişimde mest oluyorum. :D

Fakat asıl sorun arkadaşın bir kriter belirtmemiş olması, hem de aklında olan modeli(leri) bize sunmamış olması. Bunları belirtirse daha net yardımcı oluruz. :) @powerplayy


Aslında bir yazılım ile şanzımanın o ahesteliği gider miydi ya da göz ardı edilebilir miydi,düşünmeden edemedim yazıyı okurken.Ama stok haliyle 1.6 156 beygir,156 beygirmiş gibi gitmiyor,E serisi altında eziliyor biraz.
 
Anaa :eek: Ben görmemişim bunları ya, XF bakmıştım ama bu tamamen aklımdan çıkmış. Şimdi işler değişir işte. :D E hikaye oldu bunun yanında, ha eğer E180 ile aralarında hatırı sayılır bi fiyat farkı olursa yine E düşünülür. Fakat aynı paraya kesinlikle XE. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: petrich
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...