Arkadaşlar Kafamda bi kaç araba var fakat sizinde onerilerinizi almak istedim
önerebileceğiniz 2.el düşük km'de araç varmı ?
önerebileceğiniz 2.el düşük km'de araç varmı ?
Başka önerilecek bi araba bulamadım ben. Jaguar baktım, eski kasa XF'ler var yenileri uçmuş, Audi A6, A5 baktım fiyatlar uçuk kaçık yine. S90 baktım o da hüsran. Yani; lüks segmentten bir tek BMW 3, 5 serileri kalıyor. Bana soracak olursan ben dopdolu E180 düşünürdüm. Şanzımanı da zerre umurumda olmazdı zira o araç performanslı kullanıma yönelik bi araç değil. İstediği kadar yavaş atsın vitesi. Ki çok yavaş, dediğiniz gibi de çöp değil bence. 1 hafta deneyimledim. Geçişler yavaş, bunun sebebi konfora yönelik olması. Sarsıntı, titreme, yokuşlarda kafayı yeme gibi sorunlar da yaşamadım. Bana kalırsa motor kötü, şanzıman daha da göze batıyor. 2 litre 160-200 beygir bi motor olsaydı daha güzel olurdu.
Sıfır olarak gider benzinli 3008 alırdım herhalde. Böyle bakır renkli, GT-Line bir 3008... İçine her binişimde mest oluyorum.
Fakat asıl sorun arkadaşın bir kriter belirtmemiş olması, hem de aklında olan modeli(leri) bize sunmamış olması. Bunları belirtirse daha net yardımcı oluruz. @powerplayy
Bence 2. elde 320d ye çok iyi bir alternatif kırmızı renk r-sportlarına bayılıyorum...Çok güzeller ya pardon yakışıklı
Anaa Ben görmemişim bunları ya, XF bakmıştım ama bu tamamen aklımdan çıkmış. Şimdi işler değişir işte. E hikaye oldu bunun yanında, ha eğer E180 ile aralarında hatırı sayılır bi fiyat farkı olursa yine E düşünülür. Fakat aynı paraya kesinlikle XE.
O cvt’yi icat edenin yaCvt kullanmadiniz hic galiba bana kalirsa gayet guzel calisiyor ( yeni kasa icin )
2.0tdi ları pek geçemiyor bilginize320 iED 40.yıl paket al keyfine bak Navigasyonlu ekran , Harman kardon , elektrikli koltuklar , gerçek deri koltuklar , led farlar vs vs. Bende var çok memnunum ve şehir için akan trafikte 7,5 lt, uzun yolda 6,0 lt yakıyor ve istendiği zaman trafikte araba bırakmıyor