Merhaba, forumda yeniyim. Yeni aldığım arabayı sizlerle paylaşmak istedim. Kendisi 200sx. Yapım aşamasını sizlerle paylaşmak isterim.
Son düzenleme:
Sinan hocam size de artık gerekiyor bence şöyle ufak tefek projelere girişeceğiniz araçlar, videolarda da faydalarını görürsünüz diye düşünüyorum.Bir iki çıtlatsanız etrafa bulunur araç illaki.Hoşgeldin, bir ara bende çok yakındım 200sx almaya, turbosu bitikti vazgemiştim keşke alsaydım.
Teşekkür ederim.Hoş geldiniz. Aracınız da hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Hoşbulduk, teşekkür ederim.Niş araba diyebilir miyiz? Hoşgeldiniz
Evet, test videosunu bende çok isterim. Ama Sinan abi ne der bilmiyorum.Güzel bir araç forumda çokça seveni vardır diye düşünüyorum, detaylarını ve yapım aşamalarını bekliyor olacağız, hatta test bile çekilebilir. Hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldiniz. Çok beğendiğim bir araba güzel günlerde kullanın maşallah
Hoşbulduk, teşekkür ederim.Hoşgeldiniz, takipteyiz
Takipte kalmaya devam edin. Teşekkür ederim.Hoş geldiniz. Aracınız da hayırlı olsun. Konuyu takipteyim.
Keşke abi, fiyatları şuan ederinin çok üstünde.Hoşgeldin, bir ara bende çok yakındım 200sx almaya, turbosu bitikti vazgemiştim keşke alsaydım.
Benim araca sponsor vb. bulabilirsem ben YouTube'ye başlamayı düşünüyorum. Yada bulmadanda başlayabilirim.Sinan hocam size de artık gerekiyor bence şöyle ufak tefek projelere girişeceğiniz araçlar, videolarda da faydalarını görürsünüz diye düşünüyorum.Bir iki çıtlatsanız etrafa bulunur araç illaki.
Umarım. Teşekkür ederim.Adaşım hoşgeldin. Kıymetli bir araç sahibi olmuşsun umarım seninle hayat bulur..
Kasada çürük gözükmüyor, Maşallah, aracı bir büyüğünüzle birlikte mi restore ediyorsunuz?Kolaylıklar.İçi tam restorasyom için söküldü. Fan ve kalorifer temizlendi.Ekli dosyayı görüntüle 16856
Şuana kadar tanıdığım en iyi usta yardım ediyor oda Babam. Kasada hiç çürük yok ama koltuklar biraz su almış.Kasada çürük gözükmüyor, Maşallah, aracı bir büyüğünüzle birlikte mi restore ediyorsunuz?Kolaylıklar.
Sinan hocam size de artık gerekiyor bence şöyle ufak tefek projelere girişeceğiniz araçlar, videolarda da faydalarını görürsünüz diye düşünüyorum.Bir iki çıtlatsanız etrafa bulunur araç illaki.