Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearlessleon

Profesör
55
Merhabalar, 2.3 milyon max sınır olacak şekilde 2 kişilik kullanım için araç bakıyorum. Suv ve cam tavanlı araçlar öncelikli durumda tabii ama avantajlı fiyat durumuna göre diğer alternatifleri de değerlendirebilirim. Aklımda olanlar:

Cherry Tiggo 7 Prestige (6 ay 0 faiz 600bin ticari kredi imkanı olduğu için benim için avantajlı 2.3M Fiyat aldım)
VW T-Roc 1.5 Etsi Life (Boş ama VW'yi her zaman kaliteli buluyorum, fiyat almadım 2.350 duydum)

Qashqai gibi alternatifleri de değerlendiriyorum ama açıkcası tiggo 7'den daha iyi değiller gibi.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Tiggo 7 almak için mantıklı sebep arama umuduyla konu açılmış, aranan destek bulunamadığı için linç edileceğinizi de tahmin ederek yazmaya çekinmişsiniz. Kararın yanlışlığının siz dahil herkes farkında ama enteresan yani :D

bir otomobili iyi yapan şey donanımdan ziyade altyapısıdır, güvenliğidir, dayanıklılığıdır. Bu önemli konularda yetersiz olduğu söylenmesine rağmen yapılan tercih bile bile ladestir.

:D tamam en kötü benim arabam sizinkiler en iyisi. Ne niyetle neden böyle konuşuyorsunuz anlamak zor geldi. Bir hayırlı olsun demek yerine elinizden gelenin en kötüsünü yazmak için sayfa yeniliyorsunuz resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...