2.EL ARABA FİYATLARI

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahsin10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2.EL FİYATLARI İLERLEYEN ZAMANDA


  • Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahsin10

Asfalt Kurutucu
2
bu fiyatlar düşüş göstermezmi hiç 3 yıl önce 13 bin liralık polo aracı şimdi 18-24 bin arası koyuyolar
 

Ekli dosyalar

  • otopazari.jpg
    otopazari.jpg
    80.9 KB · Görüntüleme: 200
Mart ayın da aldığımız focus 50 bin tl idi şimdi 55 bin tl 2. El de satılan araçların 10 kağıt fazlası var.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Biz 2013 de golf almıştık 58 e şimdi satmak istesek rahat 60 ediyor. Birde ülkede artık daha araba fiyatları düşmez hep artar. Malum çok dalgalı bir ekonomik yapoya sahip bir ülkeyiz. Bu dalga da fiyatları belirsizlikten dolayı yukarı doğru çeker.
 
Bayram gelince 2. el fiyatlarının arttığı bi ülkede yaşıyoruz. 2000 model aracım nasıl olduysa 3 senede 3 bin tl değer kazanmış piyasadaki fiyatlara baktığım zaman
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche ve Cenk
Artık bu iş geyik muhabbetine döndü kahvelerde bile bunlar konuşuluyor sürekli size bu konuya açıklık getireyim 2.el fiyatları sıfır arç fiyatlarına göre fiyatlandırılır yani kur düşmeden düşmez.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
@emrcnd yakın bi arkadaşım 2 yıl önce aynı araçtan satmıştı 2 yıldır mercedes viano kullanıyor sattığına pişman alacak araba olmadığını söylüyor o fiyatlarda
 
İkinci el bi araba alıp 2 sene kullanıp üstüne az miktar para koyup yine ikinci bi el araba alıp yine aynı ayarda bi araba alabiliyoruz komik
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Talep olduğu sürece fiyatlar yükselmeye devam eder. Türkiye gibi kalabalık ve gelir dengesi bozuk olan bir ülkede talep her daim olur. Birde bu fiyatlar düşerse İstanbul trafiği çözülemeyecek derecede felç olur.
 
Biz 2013 de golf almıştık 58 e şimdi satmak istesek rahat 60 ediyor. Birde ülkede artık daha araba fiyatları düşmez hep artar. Malum çok dalgalı bir ekonomik yapoya sahip bir ülkeyiz. Bu dalga da fiyatları belirsizlikten dolayı yukarı doğru çeker.
2013 yılında euro ortalama 2,40 filandı yani yaklaşık 24,1 k euro, vur osmanlıya 80.000 tl eder :rolleyes:
 
Fiyatların azalmasının tek bir yolu var. Yaza doğru toplu işten çıkarmalar olur, kredi karı borçları/taşıt ve konut kredileri ödenemez duruma gelirse fiyatlar düşer. Başka şekilde kesinlikle düşmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...