2010'da sıfır 37 bin lira verip aldığımız araca 49.550 diyor. İşte Türkiye'nin alım gücünün 8 senede değişimi 

Az geldi bana
sahibinden de düşük km'li hasarsızlara 75k civarı isteniyor. yüksek km'li hasarsızlara 70k isteniyor. araba pek ölçümlenebilir olmadığından piyasası da saçmasapan. kaça giderse o yani. buranın verdiği fiyat oldukça iyimser. 2500tl trameri falan olanlara bile 66k üstü isteniyor. bu temizini bu paraya veren varsa hemen almak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 10890
Benzinli Cupra ile iyi km yapmışsın. Maşallah.
50 ayda 59000km yılda yılda 14160km eder.Benzinli Cupra ile iyi km yapmışsın. Maşallah.
50 ayda 59000km yılda yılda 14160km eder.
zaten 6700km bu arabayla gittiğim bazı tatillerde yapmışım geri kalan yılda 12550km'yi de günlük kullanım ile yapmışım. çoğu haftasonu. araba haftaiçi otoparkta duruyor. fena kullanmamışıım ama bana az geldi. tek arabam olduğunu ve istanbul'da yaşadığımı düşününce bana çok gelmedi![]()
maşallahBenim tek arabam olmamasina ragmen Golf ile mayis ayindan beri 14 bin km yapmisim, 5-10 binde bmw ile yapmis olsam, 2-3 binde lancer, hayir araba surmemeye de calisiyorum, anlamiyorum nasi bu kadar yukseliyor bu km ler, en cok canimi acitan ise benzin.
Aslinda soyle, ankara da mesafeler uzun sureler kisa, istanbulda uzun da gitsen kisa da gitsen sureler uzun, sizlerin motor calisma suresi eminim benle falan aynidir.
Sence kaç olmalı?Az geldi banabenim aracım için baktığımda 76 bin gösteriyor aldığım fiyatı hatırlayınca seviniyorum araba fiyatlarına bakınca aşağı inip arabaya sarılıp ' bebeğim ölene kadar beraberiz' diyesim geliyor
![]()
Göstermiyor nedense.Bu işin esası Türkiye Sigorta Birliği tarafından yapılıyor. Arabanızın değeri pert ettiğinizde sigortadan alacağınız kadardır.
Belli bir yılın altında sonuç çıkmıyor. Zaten otoendeks.com'da da belli üretim yılı altındaki araçları seçemiyorsunuz.
Seksi fotoğrafları için tıklayın: https://www.tsb.org.tr/motorlutasitvergisi.aspx?pageID=847