2. el piyasa ölü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben içimden en zor lancer gider diyordum, ilk lançer gidiyor :)
Para hesabına yataryatmaz, başka hesaba aktar. Sonradan havale iptal olmasın.

Bankadan çekip vercem dedi parayı, havale olsaydı dediğin gibi yapardım

@Bebebiskuvisi kasko değerinin bir önemi yok ki piyasaya göre belirleniyor fiyat, zaten güncelledim ilanı, 52 yazdım, pazarlık kesinlike yoktur dedim. Alanın işine gelirse artık.

Lancer ın icin kapora aldim, 34250, satisi persembe gerceklestiricem.

Lancer i 1 haftada neredeyse istedigim fiyata satabildim. Golf icin arayan soran daha 1 kisk var.
Vay be 2 sene evvel sadece sol arka kapı sacı değişmiş, 2012 model, garantisi 1 sene daha devam eden, 65 bin km'de dizel otomatik, mercan kırmızı, navi- geri görüş kamerası- stop start'lı dolu bir c4'e 3 ay boyunca 50 bin liradan alıcı bulamamıştım. 3 ay boyunca sadece 1 kişi aramıştı. 1 haftada lancer'a 34 bin liradan alıcı bulmuşsun. Hayırlı olsun kardeşim ama ben anladım ki bu işler tamamen kısmet meselesi.

Son düzenleme:
Yav en çok koyan tarafı, adam yazlık-kışlık lastiğide aldı ya, bi dünya para vermiştik, taptaze lastiklerdi :( Neyse, inşallah güzel bi araba bulup bu al-sat işlerini bitireceğim artık. Şu Audi satılmış, ona üzüldüm.

@Cenk valla Lancer'ın ikinci eli epey iyi bence, önceki satmaya çalışışımda fazla tok satıcılık yaptım, çok fazla talep vardı, bu sefer verdim gitti artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...