Dün civic si baktım heryeri macun patlağı her yeri vuruktu eski hızlı arabaların çoğu ölmüş.Civic si olabilir çok performanslı değil ama o fiyata Japon
Örnek olarak temiz bir tane atmıştım. Bi' de şuna bakabilirsiniz, tabii yakıtı göz ardı ediyorum ben4 ileri şanzıman üzer gibi.
25'e Megane 2 kaldı mı ?accent 1.5 gls alabilirsin 20 ye kadar bulunabiliyor 25 e megane2 2004 ve üstü bulursan çok hasar olmassa alabilirsin
25e düzgün megane1 bile yok25'e Megane 2 kaldı mı ?
Aynen temizleri nadirleşmeye başladı çoktanDün civic si baktım heryeri macun patlağı her yeri vuruktu eski hızlı arabaların çoğu ölmüş.
arabada rahat edilmez ama iyi deAlsana cirlop gibi araba.
Yeri gelir bagaja yatak serer yatarsın.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...motiv-den-felicia-kombi-glx-i-565823853/detay
Sen onu yaklaşık 5-6 sene önce almışsındır hocam şu anki piyasada 25 e megan 1 bulunmuyor2jzihtiyar ben 25 bin tlye megane2 hb aldım 2004
68 hp çok kötü
Arkadaş gider gitmez bilmiyorum ama başlığın sahibi belirtmiş biraz hızlı bir şey arıyorum diye.Allah aşkına nesi kötü 68 beygirin. Her gün işe tapa gazmı giderdin.
Güzel ama uzak doğu arabasıyım diye bağırıyor.1.3 motorlu Daihatsu Sirion.
91 bg, 0-100 hızlanma 10 sn, 850-900 kg araba. Toyota malı. 20-25 bin aralığında bulunur.