üzüldüm bende buna yakın bazı şeyler yaşadım,biraz uzun olacak yazacaklarım umarım sıkılmazsın yada sıkılmaz forumdaki üyeler
2014 senesinden beri otomotiv sektöründeyim,2014-2019 senelerinde opelde çalışmıştım 2019 senesinde küçülme sebebiyle işten çıkartıldım,1 yıl boyunca baba mesleği olan tekstil işiyle uğraştım istemeye istemeye.o dönemde punto t-jet sahibiydim takasta e46 320ci almıştım tabiki eksikleri vardı ve sanayide özel bmw servisinde çalışmaya başladım o dönemde ve sanayide olmam sebebi ile 46yı topladığımın haftasına rahmetli babamın icra borcu çıkınca otomatikman satmak durumunda kaldım takvim 2021'di.hadi premiuma yakın olsun ve eskiden alfa romeo sahibi olmam sebebiyle referanslı denilen 147 aldım,almamdan fazla uzun değil 1 ay sonra su eksiltme sorunları,yatak sesine benzer seslerin gelmesi,yağ basıncı arızaları ,soğuk marşta çalışmama,ve bir çok daha sorun ortaya çıkmıştı ve yine o dönem işsiz kaldım ve ilave sağlık sorunlarım çıktı neredeyse motor hasarlı fiyatına elden çıkartıp 2025 martına kadar arabasız durdum ki arabanın acayip lazım olduğu dönemdi(hastane-ev) artık ufak ufak ayağa kalkınca nispeten daha sorunsuz,ustası bol,parça konusunda üzmeyeceğine inandığım imzamdaki arabayı aldım.ha bunuda topladım topluyorum ama fiat yetkili servisinde çalışmamdan ötürü daha basit bazı şeyler.
nacizane tavsiyem masraf etmeyin daha fazla,sanayi esnafı ile uğraşmak cidden zor (147de yaşadım bunu) iş yaptırmak çok zor.zaten maliyetler uç noktada bulunduğumuz ekonomi koşullarından ötürü.aracı masraflı şekilde satın,parayı değerlendirip,iş imkanında olursa daha güzel seçenekleri değerlendirebilirsin.elindeki meblağa göre ne kadar modelli ve ne kadar düşük km'li bir şey alırsan avantajına gelir.