Selamlar. Diskler iyi, balataların tümü yeni, fren hidroliği yeni lakin aracın fren pedalı oldukça sert ve fren çok az tutuyor. Pedala basarken başta tutuyor gibi lakin sonuna kadar bastığınızda hiçbir tepki yok. Sorun nereden kaynaklanıyor?
araç dizelse tabi westinghouse tahminlerimizin yanına bu da eklenirGüncelleme: Vakum pompası adı verilen bir parça bu duruma sebep olabilirmiş. Araçta ariza lambası yanmıştı ve çekiş düşüklüğü de var turbo ile alakalı olsa gerek. Hem fren hem turbo vakum pompasına bağlıymış.
Teşekkür ederimBelli bir km'den sonra Westinghouse neredeyse kesin bozuluyor. Ama sık bozulan bir parça olmadığı için talebi az. Dolayısıyla arzı da az. Onarımı mümkün ama insaflı ustalar önerimini önermiyor. O yüzden ustaların teklifine yanaşmamanız çok mantıklı olmuş.
Kallavi parçacılarda bir şekilde yenisi bulunur. Mümkünse orijinal veya kaliteli bir markanın ürününü alın. Şakası olmayacak bir parça çünkü.
Önce vakum pompasına ve vakum hattına baktırın kesinlikle. Westinghouse kolay kolay bozulmuyor.Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar?
tamamdır teşekkür ederimÖnce vakum pompasına ve vakum hattına baktırın kesinlikle. Westinghouse kolay kolay bozulmuyor.