AÇIK 2007 Ford Focus frenler çok az tutuyor

revocumrevo

Barış
Elit Apaçi
89
30
Marka
Ford
Selamlar. Diskler iyi, balataların tümü yeni, fren hidroliği yeni lakin aracın fren pedalı oldukça sert ve fren çok az tutuyor. Pedala basarken başta tutuyor gibi lakin sonuna kadar bastığınızda hiçbir tepki yok. Sorun nereden kaynaklanıyor?

Sistem havası kontrol edildikten sonra ilk akla gelecek şey westinghouse sertleşme var dediğiniz için. Westinghouse a giden hortumlardan başlayın bakmaya. Sonraki basınca tutmama kısmı da sistemde hava veya fren merkezine işaret ediyor. Ben olsam önce bi havalara bakardım

Güncelleme: Vakum pompası adı verilen bir parça bu duruma sebep olabilirmiş. Araçta ariza lambası yanmıştı ve çekiş düşüklüğü de var turbo ile alakalı olsa gerek. Hem fren hem turbo vakum pompasına bağlıymış.

Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar?

Belli bir km'den sonra Westinghouse neredeyse kesin bozuluyor. Ama sık bozulan bir parça olmadığı için talebi az. Dolayısıyla arzı da az. Onarımı mümkün ama insaflı ustalar değişimini önermiyor. O yüzden ustaların teklifine yanaşmamanız çok mantıklı olmuş.
Kallavi parçacılarda bir şekilde yenisi bulunur. Mümkünse orijinal veya kaliteli bir markanın ürününü alın. Şakası olmayacak bir parça çünkü.
edit:imla

Son düzenleme:
Belli bir km'den sonra Westinghouse neredeyse kesin bozuluyor. Ama sık bozulan bir parça olmadığı için talebi az. Dolayısıyla arzı da az. Onarımı mümkün ama insaflı ustalar önerimini önermiyor. O yüzden ustaların teklifine yanaşmamanız çok mantıklı olmuş.
Kallavi parçacılarda bir şekilde yenisi bulunur. Mümkünse orijinal veya kaliteli bir markanın ürününü alın. Şakası olmayacak bir parça çünkü.
Teşekkür ederim

Fren düzgün tutmuyor turbo devreye girmiyordu sanayiye gittim (2007 dizel focus 2 araç) westinghouse bozulmuş dedi usta. Parçanın zor bulunma ihtimali var çok sık arızalanan bir parça değil dedi. İstersen arabayi bırak biz halletmeye çalışalım dedi ben de yanaşmadım. Dediği gibi bu westinghouse bulunmasi zor bir parca mi? Değişim ya da tamiri oluyorsa fiyat ne çıkar?
Önce vakum pompasına ve vakum hattına baktırın kesinlikle. Westinghouse kolay kolay bozulmuyor.