Coupesi de araba yalnızBence otodestekcim izle ve bu arabanın coupe sinden soğu. Arabanin kıymetini bil çok güzel maşallah.
Bence fazla güzel değil ama zevk meselesiCoupesi de araba yalnız
Dış görüntü değişkenlik gösterebilir knk ama dizel üniteyle bile sınırları aşırı yüksek olan tabiri caizse tren gibi giden araba benzinli motor seçenekleriyle öndeki ağırlığın azalmasıyla daha tutucu ve zevkli bir sürüş kazanıyor. En iyisi değil mükemmel değil ama harbi araba yalnızBence fazla güzel değil ama zevk meselesi
Aman uzaak dursun o coupenin opel tarafından geri alınması lazımdı o adamın elinden Teşekkürler bu arada.Bence otodestekcim izle ve bu arabanın coupe sinden soğu. Arabanin kıymetini bil çok güzel maşallah.
Evet hocam balkana giden yeni yol, haklısın mantıklı gayet ama görüntüsü pek gence hitap etmiyor malesefÖğrenci içinde mantıklı kombin bence geçmişini bildiğin araba varken macera arama coupeler genelde hor kullanılır herkes bizim gibi ihtiyar ruhlu değil
200km 100 tl olunca pek öğrenciye gitmiyor şu sıra panpaAstra h candır, memura öğrenciye yaşlıya hepsine gider, astra h coupe ayrı candır
Aynısı kayınbiraderde var. 1 ay ilanda durdu 3-4 kişi haricinde arayıp soran olmadı. Eğer çok makul bir fiyat yazmayacaksanız ya da ciddi ciddi satma niyetiniz yoksa ilana koyup ücretsiz hakkınızı harcamayın derim. Yaprak kımıldamıyor bu aralar...Bu aralar teklif gelirse satmayı düşünüyoruz, ilanı yakında açabilirim. Düşünen varsa özel mesajdan ulaşabilir.
.Aynısı kayınbiraderde var. 1 ay ilanda durdu 3-4 kişi haricinde arayıp soran olmadı. Eğer çok makul bir fiyat yazmayacaksanız ya da ciddi ciddi satma niyetiniz yoksa ilana koyup ücretsiz hakkınızı harcamayın derim. Yaprak kımıldamıyor bu aralar...
60 lira mı oldu astra h lar. Aboo. Ben 40 50 arası sanıyordumPiyasa çok durgun, birazda kısmet işi. Tek kapı aracı 1 ayda satan gördüm. Çok makul fiyatta yazmayı düşünmüyorum açıkcası. 1 ay önce 59 teklif verdi babamın arkadaşı, kabul etmedik.. Güzel teklif verirseler yine aynı fiyata yakın satılır yoksa kalır sorun yok biniyoruz çok şükür 3 yıldır
Temizler öyle, 40 50 arası kazalı60 lira mı oldu astra h lar. Aboo. Ben 40 50 arası sanıyordum
40-50 liraya B segmenti dizel bi araç zor alınıyor polo mesela alamazsın o fiyata alanın başı ağırır. 60 liraya c segmenti full araç için çok değil bence. 60 liraya TDİ polo alıyorsun zaten anca.60 lira mı oldu astra h lar. Aboo. Ben 40 50 arası sanıyordum
İyi de aldığın polonun üstüne 1 kasa çıktı o da zaten tutulmadı. Astra in üzerine 2 kasa çıktı. Öyle dusunemeyiz bence. Ama mantık doğru fiyatlar iyi değil40-50 liraya B segmenti dizel bi araç zor alınıyor polo mesela alamazsın o fiyata alanın başı ağırır. 60 liraya c segmenti full araç için çok değil bence. 60 liraya TDİ polo alıyorsun zaten anca.
Her arabanın fiyatı iyi değil ki hocam sıkıntı orda. Golf 6 1.4 tsi comfortlara 70 bin isteniyor çok mu normal? Bırakın araba piyasasını şuan ülkede her şeyin fiyatı saçma sapan.İyi de aldığın polonun üstüne 1 kasa çıktı o da zaten tutulmadı. Astra in üzerine 2 kasa çıktı. Öyle dusunemeyiz bence. Ama mantık doğru fiyatlar iyi değil
Ayynen öyle. Gerçekten satmak isteyen 50 yazıyor, al satci aynı kondisyona 70 yazıyor. Buğra Akpınar dedi ya sahibindene bakmayın sadece, arabam.com var vs diye. Harfiyen katılıyorumHer arabanın fiyatı iyi değil ki hocam sıkıntı orda. Golf 6 1.4 tsi comfortlara 70 bin isteniyor çok mu normal? Bırakın araba piyasasını şuan ülkede her şeyin fiyatı saçma sapan.