Bir süredir güncel atmamışım. (Arabanızın Fotoğrafları konusundan fotoyu araklıyorum. Maksat renklensin.)
- Sahiplik süresi yaklaşık 6,5 ay, kilometresi ~195.000 oldu. Benle geçirdiği ~15.000 km...
Son kendi yaptığım bakımından beri yapılanlar, başa gelenler...
- Yetkili servisine genel bir fren bakım ve kontrolü için gitti. Sadece hidrolik yenilendi, kalan işlemler için (Balata değişimi vs.) bir sonraki bakım diye belirlendi.
(Yetkili serviste yapılan bu işlem ve kontroller için servisin aldığı ücret 50 TL.) Bir sonraki bakım içinde sanayi-malzeme fiyatlarıyla eşdeğer bir fiyat ilettiler. Muhtemelen Panda'nın bundan sonraki bakım rotası, yetkili servis. - Far ampülleri yenilenmişti yazmayı unuttum. @Toprak 'ın tavsiyesiyle Osram Night Breaker Silver alıp taktım. 70 TL gibi bir fiyata muazzam bir F/P ürünü tavsiye ederim. Park ampülleri, plaka aydınlatmaları vs. dahil tüm ampülleri yine halojen olarak yeniledim.
- LPG bakımı yapıldı. Klasik filtre değişimi, ayar ve kaçak kontrolünden ibaret. (Atiker servisi bu işlem için 50 TL alıyor.)
- Panjuru ve ayna kapaklarını gri ile kapladım. (Plasti dip, yarım kutu işi halletti, bir kutu maliyeti 40 TL)
Biraz daha renkledi fena olmadı sanki. Gri panjur Fiat'ların şanındandır. Ayarında olduğunu düşünüyorum daha fazla yere bulaşmayacağım.
- Farların katarakt ameliyatı aklımda ama kim ellediyse daha kötü yaptı, düzgün makul fiyatlı bir yer bulursam işlem yaptıracağım.
- Önümüzdeki ay muayenesi var. (O kadar aracım oldu, ilk kez muayeneye gitmek nasip olacak.)
Son düzenleme: