Kesinlikle.özellikle birde 2012 yılında bu özelliklere b segmentinde sahip olunca daha bi güzel gelmişti.Dolu araç her zaman başka oluyor icon değilde boş olsa güzel gelmez
Kesinlikle.özellikle birde 2012 yılında bu özelliklere b segmentinde sahip olunca daha bi güzel gelmişti.Dolu araç her zaman başka oluyor icon değilde boş olsa güzel gelmez
jantları sen mi boyadın reis
Jantlar: Ah i wounded! Medic i need help here.
@dthhasan : Neyseki evde bir kutu daha vardı
Ufak Bi şeyde çıkıyor mu
3 ayın üstünde oldu.serviste aracı yıkamışlar adam abi jant matmış ben kirli sandım diyip abanmış.diğer 3 ünde sorun yok.Ufak Bi şeyde çıkıyor mu![]()
He 3 aysa iyi iyi3 ayın üstünde oldu.serviste aracı yıkamışlar adam abi jant matmış ben kirli sandım diyip abanmış.diğer 3 ünde sorun yok.
Kaput altı foto göndermek nude atmak gibidir tahrik eder insanı.@Mt.Akina yaptırdım.1 sene toz yada kir tutarsa ücretsiz tekrar temizlik yapılıcakmış.seramik kapladık dedilerEkli dosyayı görüntüle 22905
Adam kaput açık toprağa girsen bile kirmtutmaz diyor neyse motoru yemeyelimKaput altı foto göndermek nude atmak gibidir tahrik eder insanı.Kaputu bilerek açardım ben sırf bu temizliği görmek için.
![]()
6 kat atmak lazim o zaman baya zorlasiyor cikmasi3 ayın üstünde oldu.serviste aracı yıkamışlar adam abi jant matmış ben kirli sandım diyip abanmış.diğer 3 ünde sorun yok.
Ben 4 tur atmıştım.6 kat atmak lazim o zaman baya zorlasiyor cikmasi
Motor nerede?@Mt.Akina yaptırdım.1 sene toz yada kir tutarsa ücretsiz tekrar temizlik yapılıcakmış.seramik kapladık dedilerEkli dosyayı görüntüle 22905
90 beygir var orda hey yavrum hey.hem atkinson hem vankel.Motor nerede?
Üstüne de hibrit.. Pastanın çileği90 beygir var orda hey yavrum hey.hem atkinson hem vankel.
bak bak, şu sağ üstte slx sis farı kadar minik bişey var ya, işte o hava filtresiMotor nerede?
Motor 1.5 dizelden 156 kilo hafif.bak bak, şu sağ üstte slx sis farı kadar minik bişey var ya, işte o hava filtresibizim elektrik süpürgesinde toz torbasıyla motor arasında küçük bi sünger var, o da bu kadar
önündeki şey akü, ebatı sen hesapla.