Aslinda Challenger testinin geldigini duydum ama V6 imisDodge Challenger VS Mustang te fena olmazdı hani .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gorustuk zaten test yapacak Sinan bey
Gurcistandan araba getirmek ile ilgili bilgileri paylasmaya basladim, goz atmak istenleri, ve sorulari olanlari asagidaki konuya beklerimTest sırasında anlatabiliyor iseniz, Gurcistandan nasıl araba aldığınızıda anlatabilirmisiniz.
Maşallah Maşallah Ateş ediyor aynı filmlerdeki gibi arabaSelam beyler, herkese iyi geceler
Bir süre önce Türkiye ye döndüm fakat babaannemin sağlık problemlerinden foruma girme fırsatım olmadı.
İstanbul a gelir gelmez ön panjur logosunu monte ettim, biraz da İstanbulpark tarafında eğlendim!!!
Sizinle de birkaç yeni foto paylaşmak istedim.
Hocam kışlık lastikler bu havada oldukça eğlenceli oluyordurSelam beyler, herkese iyi geceler
Bir süre önce Türkiye ye döndüm fakat babaannemin sağlık problemlerinden foruma girme fırsatım olmadı.
İstanbul a gelir gelmez ön panjur logosunu monte ettim, biraz da İstanbulpark tarafında eğlendim!!!
Hocam kışlık lastikler bu havada oldukça eğlenceli oluyordurSelam beyler, herkese iyi geceler
Hocam kışlık lastikler bu havada oldukça eğlenceli oluyordur
Bu arada arkada bir eksiklik veya fazlalık yani bir olumsuzluk var bana göre ama kestiremedim ne olduğunu
Bu arada maşallah Wallpaper gibi fotoğraflar .
Arabanin uzerindeki lastikler cok kotu durumdaydi Tiflisten aldigimda (yanaklarda baya deformasyon vardi), bende malum 1800-2000km yolu o lastiklerle gelmek istemedim, yagmur falan da vardi. Pazar gunu ancak bunlari bulabildim (Dunlop winter sport 3d performans lastigi) islak zeminde efsane bir lastiktir bu arada.Kışlıklarla baya dengesiz olmuyor mu?
Bu arada testi çektiniz mi?
Kuru Kafa ve Çevresindeki nikelaj gözüme kötü geliyor sanki , tabi önemli olan sizin fikriniz .Arabanin uzerindeki lastikler cok kotu durumdaydi Tiflisten aldigimda (yanaklarda baya deformasyon vardi), bende malum 1800-2000km yolu o lastiklerle gelmek istemedim, yagmur falan da vardi. Pazar gunu ancak bunlari bulabildim (Dunlop winter sport 3d performans lastigi) islak zeminde efsane bir lastiktir bu arada.
@kenblock Aslinda araba stock, spoiler dan bahsediyorsan, California Special paketin icinde gelen orjinal parca.
Bir de ortadaki kuru kafa hosuma gitmiyor aslinda, GT yazan amblemi aldim onu da en kisa zamanda monte edicem.
Dedigim gibi kuru kafa eywallah ama nikelaj orjinalKuru Kafa ve Çevresindeki nikelaj gözüme kötü geliyor sanki , tabi önemli olan sizin fikriniz .
Aynen çizgi De olabilir . Plaka da plakaliksiz monte edilse aliyyül ala olur a@kenblock Çizgi yok sanki o olsa tam olcak gibi.
Şimdi olmuş işte , EF - SA - NE- Yağ filtresi ve yağımız değişti
- Hava filtremiz değişti
- Yazlık lastiklerimiz takıldı
- Fren Caliper lerimiz boyandı
- GT amblemimiz takıldı
- Tampon reflektörleri takıldı
- Plakalık söküldü
Biz test e hazırız